ROMÂNIA-FINLANDA, JOI, 8 OCTOMBRIE: Numele tricolorilor care intră pe teren la ROMÂNIA-FINLANDAMECI ROMÂNIA-FINLANDA, JOI, 8 OCTOMBRIE PE ARENA NAŢIONALĂ. Selecționerul Anghel Iordănescu a anunțat lista oficială a jucătorilor ce vor fi trecuți pe foaia de joc la meciul ROMÂNIA-FINLANDA de azi, joi, 8 octombrie 2015, de pe Arena Naţională. 

ROMANIA-FINLANDA, JOI, 8 OCTOMBRIE: Numele tricolorilor care intra pe teren la ROMANIA-FINLANDA (Foto frf.ro)
ROMÂNIA-FINLANDA, JOI, 8 OCTOMBRIE: Numele tricolorilor care intră pe teren la ROMÂNIA-FINLANDA (Foto frf.ro)

MECI ROMÂNIA-FINLANDA, JOI, 8 OCTOMBRIE PE ARENA NAŢIONALĂ. Antrenorul selecţionatei României a anunţat cu ce jucători intră pe teren la meciul ROMÂNIA-FINLANDA de astăzi de pe Arena Naţională. 

MECI ROMÂNIA-FINLANDA, JOI, 8 OCTOMBRIE PE ARENA NAŢIONALĂ. Astfel, România va evolua cu următorii jucători: 

1 Costel Pantilimon
2 Paul Papp
3 Răzvan Raț
4 Cosmin Moți
5 Ovidiu Hoban
6 Vlad Chiricheș
7 Alexandru Chipciu
8 Mihai Pintilii
9 Florin Andone
10 Alexandru Maxim
11 Gabriel Torje
12 Ciprian Tătărușanu
13 Claudiu Keșeru
14 Steliano Filip
15 Valerică Găman
16 Alexandru Mățel
17 Lucian Sânmărtean
18 Andrei Prepeliță
19 Bogdan Stancu
20 Constantin Budescu
21 Dragoș Grigore
22 Adrian Popa
23 Silviu Lung

MECI ROMÂNIA-FINLANDA, JOI, 8 OCTOMBRIE PE ARENA NAŢIONALĂ. Meciul România - Finlanda, din preliminariile Campionatului European din 2016, este programat joi, 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională. 

ROMÂNIA-FINLANDA, AZI, JOI, 8 OCTOMBRIE. Cum poţi să mai faci rost de bilete la ROMÂNIA-FINLANDA

MECI ROMÂNIA-FINLANDA, JOI, 8 OCTOMBRIE PE ARENA NAŢIONALĂ. Federaţia Română de Fotbal (FRF) anunţă că biletele la meciul ROMÂNIA-FINLANDA de astăzi de pe Arena Naţională s-au epuizat în totalitate, la numai o zi de la punerea în vânzare.

MECI ROMÂNIA-FINLANDA, JOI, 8 OCTOMBRIE PE ARENA NAŢIONALĂ. La puţin peste 24 de ore de la punerea lor în vânzare, biletele pentru partida România-Finlanda de joi, 8 octombrie, s-au epuizat, anunţă FRF. 

MECI ROMÂNIA-FINLANDA, JOI, 8 OCTOMBRIE PE ARENA NAŢIONALĂ. Fie online, în varianta e-ticket (print-at-home), fie de la casele Arenei Naţionale şi din cele peste 500 de magazine din ţară ale reţelelor Immedio şi Germanos. Sute de români au aşteptat nerăbdători să cumpere bilet chiar şi noaptea trecută, la punctul de vânzare cu program non-stop din Bd. Basarabia

MECI ROMÂNIA-FINLANDA, JOI, 8 OCTOMBRIE PE ARENA NAŢIONALĂ. Pentru cei aproape 10.000 de fani care au achiziţionat bilete virtuale înaintea deciziei UEFA privind România-Finlanda există tot atâtea bilete reale rezervate, pe care le pot obţine în mod gratuit! Termenul limită de preschimbare este joi, 8 octombrie 2015, ora 11:00.

Cum poţi să mai faci rost de bilete la meciul ROMÂNIA-FINLANDA

MECI ROMÂNIA-FINLANDA, JOI, 8 OCTOMBRIE PE ARENA NAŢIONALĂ. Biletele care nu vor fi confirmate de deţinătorii tichetelor virtuale vor fi repuse în vânzare, începând cu ora 14, la casa de bilete din Bd. Basarabia, Arena Naţională, până la ora meciului.

Etichete: anghel iordănescu, jucatori romania finlanda, meci romania finlanda, tricolori

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE