ROMÂNIA-FINLANDA, MECI LIVE, JOI. Suporterii au luat cu asalt casele de bileteROMÂNIA-FINLANDA, MECI LIVE, JOI - Vestea bună că suporterii români vor putea participa în calitate de spectatori la meciul ROMÂNIA-FINLANDA i-a adus pe aceștia la cozi, la casele de bilete. 

Meciul Romania-Finlanda se va juca cu spectatori
Meciul România-Finlanda se va juca cu spectatori
Foto: fairplaydeprahova.altphel.ro

ROMÂNIA-FINLANDA, MECI LIVE, JOI: La Arena Națională, două case de bilete de la intrarea din Bulevardul Basarabia au funcționat non-stop, iar acela a devenit principalul punct de interes pentru suporteri. Interesul fanilor României pentru bilete la meciul cu Finlanda a rămas viu până în toiul nopții (foto: Digisport).

Chiar și după ora 00:30, încă mai erau câteva zeci de oameni în fața caselor deschise non-stop, de la intrarea dinspre Bulevardul Basarabia, iar în spatele lor veneau și alții, conform digisport.ro.

ROMÂNIA - FINLANDA. Fanii echipei naţionale îşi vor putea achiziţiona bilete pentru meciul cu Finlanda, de joi, din preliminariile Euro-2016, la preţul unic de 20 de lei,  a anunțat președintele FRF, Răzvan Burleanu, potrivit ZF

"Va fi un un preţ unic, de 20 de lei, fie că e vorba de tribuna I, peluze sau inele, dar exceptând zona VIP. Biletele vor fi puse în vânzare pe site-ul bilete.frf.ro, începând de astăzi de la ora 11.00", a afirmat Burleanu.

ROMÂNIA - FINLANDA.  Burleanu a precizat că marți de la ora 14.00 se vor deschide şi casele de bilete de la Arena Naţională şi alte 500 de puncte în cadrul magazinelor Inmedio şi Germanos din toată ţara, iar casa de bilete din Bulevardul Basarabiei va fi deschisă nonstop în premieră.

Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, să ridice suspendarea de un meci cu porţile închise, dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF, astfel că partida România - Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Naţională.

ROMÂNIA - FINLANDA.  Partida România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Etichete: live, meci, România-Finlanda

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE