ROMÂNIA - GEORGIA. Peste 300 de jandarmi prezenți la ultimul amical al naționalei înainte de EUROPeste 300 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor care vor fi prezenți la meciul de fotbal amical dintre România și Georgia. Partida se va disputa vineri pe stadionul Arena Națională din Capitală, începând cu ora 21.00.

Amical Romania-Georgia
Amical România-Georgia

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00 doar pe bază de bilete sau invitații. Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces.

Astfel, autoritățile recomandă suporterilor să nu să implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice așadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.

Spectatorilor le este interzis sa staționeze pe scările care delimitează sectoarele din stadion, sa ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societății specializate de protecție și paza sau al forțelor de ordine. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecționate pentru tăiere, împungere sau lovire. Participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

Etichete: amical romania georgia, Arena Naţională, jandarmi, romania georgia, romania georgia amical

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE