ROMÂNIA - NORVEGIA, MECI ÎN SEMIFINALA CAMPIONATULUI MONDIAL de HANDBAL, SCOR FINAL 33-35UPDATE: Norvegia a cîștigat semifinala împotriva României și s-a calificat în finala Campionatului Mondial, scor 35-33.

ROMÂNIA - NORVEGIA, MECI ÎN SEMIFINALA CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL, VINERI, DE LA ORA 21.45, LIVE LA TV. ROMÂNIA s-a întâlnit VINERI, 18 DECEMBRIE, echipa NORVEGIEI, ÎN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL. Meciul a avut loc de la ora 21.45. Cine transmite meciul de handbal ROMÂNIA - NORVEGIA: Meciul a fost transmis LIVE LA TV pe DolceSport 1.

ROMANIA - NOERVEGIA, MECI IN SEMIFINALA CAMPIONATULUI MONDIAL, AZI, DE LA ORA 21.45, LIVE LA TV
ROMÂNIA - NOERVEGIA, MECI ÎN SEMIFINALA CAMPIONATULUI MONDIAL, AZI, DE LA ORA 21.45, LIVE LA TV

UPDATE: ROMÂNIA - NORVEGIA, MECI LA CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

Norvegia a cîștigat semifinala împotriva României și s-a calificat în finala Campionatului Mondial, scor 35-33.

Nordicele au avut nevoie de prelungiri pentru a merge mai departe, după o încleștare în care Neagu, Paula Ungureanu și Ada Nechita au făcut minuni pentru România!

Deși la pauză au avut 3 goluri avans, norvegiencele nu au putut face față unei reprize secunde incredibile a României, care a întors meciul pînă la 27-27 și a avut șansa prin Elisei să închisă meciul!

Meciul s-a dus în prelungiri, însă Norvegia a reușit să se impună în cele din urmă, după ce fetele noastre au avut mici ezitări la începutul timpului suplimentar, scrie gsp.ro.

Tricolorele n-au mai cîștigat în fața Norvegiei de la Campionatul European din 2000, cînd s-au impus 26-22. De atunci am pierdut de 8 ori, o dată chiar în grupele acestui mondial, 22-26.

În finala mică România va întîlni Polonia, care a pierdut azi în fața Olandei. Meciul este duminică.


ROMÂNIA - NORVEGIA, MECI LA CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL, VINERI, DE LA ORA 21.45, LIVE LA TV

Pentru un loc în FINALA CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL , ROMÂNIA  se va duela, vineri,  cu NORVEGIA. Meciul va fi transmis LIVE LA TV  de la ora 21:45, pe DolceSport 1.

În cealaltă semifinală a Campionatului Mondial de handbal se vor duela Olanda şi Polonia, în timp ce învinsele Franţa, Rusia, Muntenegru şi Danemarca vor evolua pentru clasarea finală pe locurile 5-8.

Tricolorele s-au calificat în semifinale după ce au dispus, miercuri, la Herning, cu scorul de 31-30 după prelungiri, de reprezentativa ţării gazdă.

ROMÂNIA - NORVEGIA, MECI ÎN SEMIFINALA CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL, AZI, VINERI, DE LA ORA 21.45, LIVE LA TV

România a eliminat, în optimi, campioana mondială en-titre, Brazilia, cu scorul de 25-22 (13-8), anterior încheind pe locul patru în grupa D, scrie Mediafax. 

Obiectivul naţionalei României la CM din Danemarca a fost clasarea pe unul din primele opt locuri, acesta fiind deja îndeplinit.

Semifinalele se vor disputa vineri, atunci când sunt programate şi primele meciuri pentru locurile 5-8, iar finalele pentru medalii, precum şi meciurile pentru locurile 5-6 şi 7-8, duminică.

Campionatul Mondial reprezintă şi un criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio, câştigătoarea competiţiei obţinând calificarea direct, în timp ce echipele de pe locurile 2-7, alături de alte şase echipe cu cel mai bun ranking continental, vor avea drept de joc la turneele preolimpice, programate în perioada 18-20 martie 2016. Echipele calificate la turneele preolimpice vor fi anunţate de IHF după încheierea CM din Danemarca.

ROMÂNIA - NORVEGIA, MECI LA CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL, AZI, VINERI, DE LA ORA 21.45, LIVE LA TV

Etichete: campionatul mondial, handbal, Norvegia, România, Semifinala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE