România-Olanda, pe Național Arena, ora 21:00: echipele care se înfruntă diseară - componențaSelecţionerul vrea să se apere şi să atace cu Olanda cu primul "11" victorios de la Istanbul. Deşi avertizase după succesul cu Turcia că va propune două, trei schimbări în echipă contra batavilor, Piţurcă va merge pe mîna acelorași băieţi, anunță gsp.ro.

Formula de start de la Istanbul se va regăsi aproape sigur şi diseară, pe Naţional Arena. Cel puţin aşa a arătat-o Piţi la finalul antrenamentului de ieri dimineaţă. Chiar şi selecţionerul a lăsat să se înţeleagă acest amănunt la conferinţă.

Marile semne de întrebare privind "11"-le României de marţi veneau din linia de trei mijlocaşi ofensivi din spatele lui Marica. Singurul om sigur de prezenţa în teren din acel compartiment era Gabi Torje, chiar dacă evoluţia sa a fost mai degrabă ştearsă la Istanbul. Ceilalţi doi, Bogdan Stancu şi Gicu Grozav, nu au fost, până ieri, certitudini în echipa de start. Grozav a avut probleme medicale – o întindere la adductori suferită în prima repriză a meciului cu Turcia – în timp ce, în cazul lui Stancu, Piţurcă se gândea să îl introducă pe Alex Chipciu. Atacantul Petrolului s-a antrenat însă normal în aceste două zile şi va fi în echipa de start, la fel şi Stancu, cel care va fi preferat, cel mai probabil, în detrimentul lui Chipciu.

Etichete: 16 octombrie, antena 1, live, marţi, naţional arena, romania-olanda

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE