România poate rata şansa organizării CE de gimnastică în 2017România poate rata şansa organizării Campionatului European de gimnastică din 2017, în contextul în care nu au început nici acum lucrările la noua sala Polivalenta din Bucuresti, care trebuia sa fie gata in 2015.

Romania e favorita sa organizeze Europeanul de gimnastica din 2017. Pentru ca sala nu e gata, poate pierde competitia, potrivit sport.ro.

"Nu stiu daca vom putea organiza fiindca nu putem sustine proiectul fara sa fi inceput macar constructia salii", spune Adrian Stoica, presedintele FRG.

Romania poate propune sala de la Cluj pentru Europeanul din 2017. Tot in 2017, Romania viseaza sa aduca turneul final-four al Ligii Campionilor la handbal feminin.

"Incercam sa urgentam toate demersurile pentru ca suntem in interziere", spune si Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului si Sportului.

Constructia noii sali polivalente din Bucuresti s-a amanat cu un an. Doua firme se cearta pe proiect. Pentru ca gimnastii sa se poata antrena pentru Jocurile Olimpice de la Rio, se renoveaza alte sali mai vechi.

De un an se cearta cele doua firme care vor sa construiasca sala. Romanii vor o sala cu 13 mii de locuri.

Etichete: campionat european de gimnastica, Campionat European de gimnastică 2017, romania campionat european, Sala Polivalentă, sala polivalenta noua

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h