ROMÂNIA a învins POLONIA și a obţinut medalia de BRONZ la Campionatul Mondial de handbal femininUPDATE ROMÂNIA - POLONIA: România a învins Polonia şi a obţinut locul 3 la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca. SCOR FINAL: 31-22

ROMÂNIA - POLONIA, ÎN FINALA MICĂ A CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL, AZI, DUMINICĂ, LIVE LA TV. ROMÂNIA întâlnește, astăzi, duminică, 20 decembrie, echipa Poloniei în FINALA MICĂ A CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL. Meciul începe la ora 15.45. CINE TRANSMITE MECIUL ROMÂNIA - POLONIA: Meciul va fi transmis LIVE LA TV de Dolce Sport. 

ROMANIA - POLONIA, IN FINALA MICA A CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL, AZI, DUMINICA, LIVE LA TV
ROMÂNIA - POLONIA, ÎN FINALA MICĂ A CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL, AZI, DUMINICĂ, LIVE LA TV

ROMÂNIA - POLONIA, ÎN FINALA MICĂ A CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL, AZI, DUMINICĂ, LIVE LA TV.

UPDATE ROMÂNIA - POLONIA: România a învins Polonia şi a obţinut locul 3 la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca. SCOR FINAL: 31-22.

"Tricolorele" au jucat a cincea finală mică din istorie, dar au cucerit pentru prima dată medalia de bronz!

Elevele lui Tomas Ryde au început perfect meciul și după zece minute conduceau cu o diferență de cinci goluri!

Polonezele au început să joace mai bine în ultimele 15 minute al primei reprize, dar România și-a menținut concentrarea, iar la pauză avea un avans de șapte goluri, 15-8.

Polonezele au început bine a doua repriză și s-au apropiat la cinci goluri, dar "tricolorele" au tăiat repede elanul adversarelor. Cu 11 minute înainte de final, România a avut un avantaj de zece goluri, decisiv pentru a fi sigure de victorie. Cel mai mare avans a fost de 12 goluri, cu patru minute înainte de final, cînd scorul era 29-17.

România a cîlștigat la nouă goluri diferență, scor 31-22, termină Campionatul Mondial pe locul trei și este pentru prima dată medaliată cu bronz, scrie gsp.ro.

ROMÂNIA - POLONIA 31-22

După o zi de pauză, fenomenala echipă a României va reveni pe teren pentru finala mică a Campionatului Mondial de handbal feminin. Un meci caracterizat de specialiști drept cel mai trist dintr-o competiție, deoarece se întâlnesc două echipe învinse, deci cu moralul scăzut, dar un meci care are o miză foarte mare: medaliile de bronz ale celei mai importante competiții din handbalul mondial, după Jocurile Olimpice.

ROMÂNIA - POLONIA, ÎN FINALA MICĂ A CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL, AZI, DUMINICĂ, LIVE LA TV. Partida cu Polonia – o formație care are un avantaj teoretic, pentru că antrenorul lor, danezul Kim Rasmussen e și tehnicianul formației CSM București, deci le știe foarte bine pe fetele noastre – ar putea aduce pentru echipa noastră prima medalie de bronz din istorie. România a mai disputat în 1999 finala mică a Mondialului, însă atunci tricolorele au fost învinse în prelungiri de Austria la care excela Sorina Lefter.

ROMÂNIA - POLONIA, ÎN FINALA MICĂ A CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL, AZI, DUMINICĂ, LIVE LA TV. De asemenea, partida cu Polonia e importantă pentru că vom afla grupa de precalificare olimpică în care vom evolua anul viitor, scre click.ro. 

Așa cum se știe, în semifinale, România a fost învinsă dramatic, după prelungiri, de Norvegia, care s-a impus cu 35-33, iar Polonia a pierdut în fața Olandei, care a câștigat cu 30-25.

ROMÂNIA - POLONIA se joacă duminică, de la ora 15:45, LIVE pe Dolce Sport 

 


Etichete: Campionatul mondial de handbal, finala, finala mică, România - Polonia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h