România - Polonia SCOR 0 - 3. Polonezii înving pe Arena NaţionalăRomânia - Polonia SCOR LIVE. ROMANIA - POLONIA este cel mai important meci al anului pentru "tricolori". ROMANIA şi POLONIA se întâlnesc, vineri, în Grupa E a preliminariilor pentru CM 2018. Partida ROMANIA - POLONIA se joacă pe Arena Naţională, de la ora 21:45. TVR transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM meciul ROMANIA POLONIA.

Romania - Polonia
România - Polonia

România - Polonia SCOR LIVE 0 - 3

Polonia deschide scorul în minutul 11 şi îşi dublează avantajul în minutul 83. În minutul 90, Polonia înscrie pentru a treia oară.

ROMANIA: Tătărușanu - Benzar, Chiricheș, D. Grigore, Toşca - Hoban - Ad. Popa, R. Marin, Stanciu, Chipciu - B. Stancu. Selecţioner: Christoph Daum.

POLONIA: Fabianski - Błaszczykowski, Glik, Cionek, Jedrzejczyk - Grosicki, Zielinski, Krychowiak, Peszko - Teodorczyk, Lewandowski. Selecţioner: Adam Nawałka.

România - Polonia SCOR LIVE. Partida va fi oficiată de o brigadă din Slovenia, cu Damir Skomina la centru, ajutat de asistenții Jure Praprotnik și Robert Vukan. Matej Jug va fi rezervă la meciul ROMANIA POLONIA.

România - Polonia SCOR LIVE.ROMANIA are un bilanț net favorabil cu POLONIA, pe care a întâlnit-o de 33 de ori până acum. ROMANIA a învins de 14 ori, 15 meciuri s-au încheiat la egalitate, iar de 4 ori a câștigat POLONIA.

România - Polonia SCOR LIVE. "Va fi un meci de a fi și a nu fi, la fel ca următorul și așa mai departe. Nu am nicio dilemă legată de primul unsprezece. Îl știu deja. Pe durata unei partide se pot întâmpla multe lucruri, poate uneori ai nevoie să te retragi în apărare și să folosești contraatacul ca armă. Iar poate altădată ai nevoie să faci presing sus și trebuie să încerci să construiești în jumătatea adversă. Trebuie să fim pregătiți pentru multe situații pe durara unei partide", a spus Christoph Daum, selecţionerul "tricolorilor", înainte de ROMANIA POLONIA TVR LIVE VIDEO ONLINE STREAM.

România - Polonia SCOR LIVE.. "Noi am făcut tot ceea ce trebuia pentru a pregăti acest meci. Am observat la antrenamente că și din punct de vedere mental suntem pe drumul cel bun. Sunt convins că vom arăta pe teren tot ceea ce am pregătit în aceste zile. Noi vom face tot posibilul să câștigăm. Întâlnim o echipă care în ultima perioadă a arătat o organizare foarte bună. Ne dorim să controlăm meciul din primul minut, dar contează și ce va face adversarul. Vom avea în față un adversar foarte bun din punct de vedere tehnic și tactic, așa că va conta felul în care vom reuși să aplicăm ceea ce am pregătit la antrenamente. Fotbalul este un sport de echipă și va fi nevoie de aportul tuturor jucătorilor pentru a câștiga", a replicat Adam Nawalka, antrenorul "leşilor", despre meciul ROMANIA - POLONIA.

România - Polonia SCOR LIVE. La solicitarea Federaţiei Române de Fotbal, Metrorex vine în sprijinul publicului participant la meciul de fotbal ROMANIA - POLONIA, care se va desfăşura pe Arena Naţională şi anunţă că vineri, 11 noiembrie 2016, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu o oră și jumătate. Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe Magistralele 1, 2 şi 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4. Intervalul de circulaţie va fi de maxim 10-12 minute.

România - Polonia SCOR LIVE. In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie, din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice la meciul ROMANIA - POLONIA, in sensul restrictionarii si fluidizarii traficului, pe arterele din jurul stadionului.

Traficul rutier va fi restrictionat ci opcazia meciului ROMANIA - POLONIA, gradual, de la ora 17:00, pana la defluirea totala a spectatorilor, dupa cum urmeaza: Str. Sergent Vasile Serbanica, intre Bd. Basarabia si zona de acces Arena Nationala.Pe str. Maior Coravu, pe str. Tony Bulandra, pe strazile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Vatra Luminoasa si invers, precum si pe strazile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Arhitect Harjeu (str. Arhitect Gheorghe Sterian, pe cele doua bretele care acced spre strada Maior Coravu). Incepand cu data de 10.11.2016 orele 16.00 se va restrictiona parcarea autovehiculelor pe str. Vatra Luminoasa, pe Bd. Pierre de Coubertin, pe str. Tony Bulandra precum si pe Bd. Basarabia, stanga / dreapta fata de accesul in Complexul Arena Nationala, cu ocazia meciului ROMANIA - POLONIA.

România - Polonia SCOR LIVE. Mijloacele R.A.T.B. care circula pe Str. Vatra Luminoasa si au capat de linie in rondul de pe Bd. Pierre de Coubertin, vor fi deviate în ziua meciului ROMANIA - POLONIA pe Str. Tony Bulandra, avand capat de linie la Depoul Vatra Luminoasa. Restrictiile de circulatie vor fi mentinute pana la defluirea totala a spectatorilor care vor participa la partida ROMANIA - POLONIA.

Rute ocolitoare: Sos. Mihai Bravu – Sos. Iancului – Sos. Pantelimon; Bd. Unirii – Bd. Decebal – Sos. Mihai Bravu – Str. Baba Novac – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Basarabia.

Etichete: România - Polonia SCOR LIVE, SCOR LIVE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE