România propune programul "Litoralul pentru ruși", cu maximum 10 euro/noapte în hoteluri de 4 steleRomânia a propus Rusiei lansarea programului "Litoralul pentru ruși", cu prețuri de până la 10 euro/noapte în hoteluri de 4 stele, destinat tuturor turiștilor din Federația Rusă. Oferta României vine după ce din 28 noiembrie, agențiilor de turism din Rusia li s-a interzis să vândă sejururi în Turcia, oficial din motive de securitate, în urma doborârii unui bombardier rus Su-24 de către aviația turcă.

Romania propune programul "Litoralul pentru rusi", cu maximum 10 euro/noapte in hoteluri de 4 stele
România propune programul "Litoralul pentru ruși", cu maximum 10 euro/noapte în hoteluri de 4 stele

"Tour-operatorii mari ruși au acceptat să intre în programul «Descoperă România», pe care delegația română l-a prezentat la întâlnirile de la Moscova. Propunerea noastră finală este de a lansa un program special destinat pieței ruse. Asociația Litoral — Delta Dunării va fi prima dintre membrii FAPT care creează un program destinat turiștilor ruși pe care vrem să-i atragem. Programul 'Litoralul pentru ruși' va avea prețuri absolut speciale, simbolice chiar, la cazare, mai mici decât oricare cu care am fost obișnuiți până acum. Programul este astfel gândit pentru a atrage interesul turiștilor ruși și pentru a fi cu mult sub prețurile pe care le practică acum Bulgaria", a anunțat, vineri, președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), Corina Martin, după o discuție avută la Moscova cu partea rusă.

Pachetele vor conține numai cazarea la hoteluri, în general, de 4 stele, astfel încât turiștii să poată cheltui mai mult pe servicii adiacente, scrie Profit.ro, care citează Agerpres.

"Avem în vedere, pe lângă Mamaia, stațiunile Eforie și Techirghiol, dar și Delta Dunării. Există, în acest moment, un interes special pentru Eforie și Techirghiol. Am discutat aceste amănunte chiar cu un operator care vindea aceste două stațiuni, dar, culmea, cu sosire pe aeroportul din Varna", a mai spus Corina Martin.

România, Bulgaria și Grecia se luptă pentru a-i atrage pe turiștii ruși, după ce președintele Rusiei, Vladimir Putin, le-a cerut conaționalilor săi să nu mai meargă în Turcia, ca urmare a conflictului diplomatic între cele două țări.

Etichete: litoral, program, rusi, turism

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE