ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014. Etapa 2 în preliminariile EURO 2016, SCOR FINAL: 1-182' Gol Dzsudzsak. Executa perfect lovitura libera obtinuta de el

74' Galben pentru Elek

73' S-a facut apel la spectatori sa nu mai arunce obiecte din tribune

69' Gol Rusescu insa a fost anulat acesta fiind in offside - decizie corecta a asistentului. A centrat perfect acelasi Rat

min 66' Intra Tanase in locul lui Sanmartean

min. 50 Varga primește cartonaș galben

A început repriza a doua

SCOR LA PAUZĂ 1-0! Rusescu a deschis scorul pentru România în minutul 44!

min: 47 Se încheie prima repriză, scor la pauză 1-0

min. 44 RAUL RUSESCU MARCHEAZĂ PRIMUL GOL PENTRU NAȚIONALĂ!!!!! 1-0!!!

min. 39 Ungurii reușesc, prin JUHASZ, să bage mingea în poarta noastră, dar este offside! GOL ANULAT!!!

min. 36: Sânmărtean reușește un dribling exelent, dar care se încheie cu un corner obținut pentru români, bătut de Maxim, din nou. 

min. 34: corner bătut de Maxim pentru România, mingea trece pe lângă poarta ungurilor

min. 31: cartonaș galben Gardoș

min. 26: Gera îl faultează pe Sînmărtean şi primeşte cartonaşul galben

min. 18: Hoban vede primul cartonaş galben, după un fault


ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014, meci în preliminariile EURO 2016: Poliţia Română a dispus măsuri suplimentare pentru desfăşurarea în bune condiţii a meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Ungariei. Aproape 6.400 de poliţişti acţionează, la nivel naţional, pe traseele de deplasare de la intrarea în ţară până în Capitală, în aeroporturi şi gări, precum şi în municipiul Bucureşti, pentru ca participanţii la competiţia sportivă să se bucure în linişte de eveniment. Meciul va fi transmis LIVE LA TV și LIVE SCOR ONLINE de B365.ro.

ROMANIA - UNGARIA, AZI, SAMBATA, 11 OCTOMBRIE, EURO 2016. LIVE LA TV si SCOR LIVE ONLINE
ROMÂNIA - UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE, EURO 2016. LIVE LA TV și SCOR LIVE ONLINE
Foto: nasii.ro

ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014, SCOR FINAL 1-1: Aproape 10.000 de polițiști și jandarmi se află pe străzile din București pentru a asigura siguranța la meciul ROMÂNIA-UNGARIA. Ei încearcă să preîntâmpine incidente ce pot apărea între suporterii români și cei unguri. Peste 2.000 de suporteri unguri sunt așteptați la meciul ROMÂNIA-UNGARIA.

ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014: La data de 11 octombrie , începând cu ora 19.00, pe Stadionul „Naţional Arena" din Bucureşti, se desfăşoară meciul de fotbal dintre ROMÂNIA – UNGARIA, eveniment la care sunt aşteptaţi să participe peste 50.000 de persoane.

ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014: Poliţia Română a luat măsuri suplimentare în conformitate cu prevederile Planului de măsuri al M.A.I., pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică, împreună cu Jandarmeria Română. În acest sens, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, aproape 6.400 de poliţişti sunt angrenaţi, la nivel naţional, în misiuni de menţinere a ordinii publice şi protecţie a suporterilor.

ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014: 

Astfel, măsurile de ordine publică şi fluenţă rutieră pe traseele de deplasare de la frontiera ungaro-română, precum şi din celelalte zone ale ţării, până în Bucureşti, sunt asigurate de către 4.509 de poliţişti, dintre care 650 de poliţişti de la rutieră, 2.041 de ordine publică, 846 de poliţişti de la transporturi şi 972 de poliţişti din alte structuri.

ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014: Poliţiştii Secţiilor Regionale de Transporturi acţionează în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti, în staţiile de cale ferată şi în trenurile de călători ce converg către municipiul Bucureşti. De asemenea, pentru o călătorie în siguranţă a suporterilor maghiari care se deplasează cu trenul special din Ungaria, poliţişti cunoscători ai limbii maghiare sunt la datorie, pentru prevenirea oricăror evenimente neplăcute.

ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014: 

Totodată, în conformitate cu prevederile Planului de măsuri al M.A.I., Poliţia Română, prin Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, acţionează potrivit competenţelor, în colaborare cu jandarmii, pe raza Capitalei.

Un total de 1.884 de poliţişti, dintre care 175 de poliţişti de la rutieră, 1.032 de poliţişti de la ordine publică şi 677 de poliţişti din alte structuri sunt angrenaţi în Bucureşti pentru menţinerea ordinii publice, a siguranţei rutiere, precum şi pentru prevenirea faptelor antisociale şi intervenţia operativă în eventualitatea producerii vreunui eveniment, în zona de desfăşurare a competiţiei sportive, la locurile de cazare a oficialilor şi delegaţiilor sportive, cât şi pe traseele de afluire/defluire a suporterilor celor două echipe.

ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014: 

Traficul rutier va fi restricţionat în Bucureşti, sâmbătă, 11 octombrie, începând cu ora 12:00, progresiv, până la defluirea totală a spectatorilor pe: str. Tony Bulandra, str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadionul Naţional Arena, str. Vatra Luminoasă, între şos. Mihai Bravu şi str. Pierre de Coubertin, bd. Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi bd. Chişinău, str. Pierre de Coubertin, între şos. Iancului şi rondul de la intrarea în stadionul Naţional Arena, str. Serg. Vasile Şerbănică, cât şi pe străzile ce acced în str. Vatra Luminoasă şi în str. Maior Coravu.

ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014: 

Rute ocolitoare:
şos. Mihai Bravu – şos. Iancului – şos. Pantelimon;
bd. Unirii – şos. Mihai Bravu – bd. Baba Novac – bd. N. Grigorescu.

Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor auto să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonilor li se recomandă să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Etichete: EURO 2016, românia-ungaria

0/3 COMENTARII
Intreabrea
11 oct 18:44
+0
VOTURI
-0
Ba dar ora nu o spuneti cand eincepe meciu... sunteti varza
gheorghe
11 oct 18:43
+0
VOTURI
-0
esti un handicapat care nu intelege nimic
Zăgan Vichente
11 oct 16:32
+0
VOTURI
-0
Ar trebui să se termine odată şi odată cu discordia dintre români şi unguri căci acum ambele ţări sunt în EU, de ce se urâsc aşa de mult ?
Aceiaşi intrebare este valabilă şi pentrtu ruşii lui Putin şi europenii noştrii?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE