ROMÂNIA-UNGARIA, în EURO 2016,SCOR 1-1. Suporterii unguri au fost așteptați de jandarmi în BucureștiROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE. Cei aproximativ 800 de suporteri maghiari au fost întâmpinați la gara Băneasa din București, de jandarmi și polițiști în jurul orei 13:30. Cine transmite meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA, din preliminariile EURO 2016, va fi transmis LIVE la TV de TVR 1. La ce oră e meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA va avea loc SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014, de la ora 19.00. B365.ro va transmite LIVE TEXT meciul ROMANIA-UNGARIA.

INCIDENTE GRAVE la ROMANIA-UNGARIA.Acuzatii pentru fortele de ordine: Au batut copii, femei, batrani
INCIDENTE GRAVE la ROMÂNIA-UNGARIA.Acuzaţii pentru forţele de ordine: Au bătut copii, femei, bătrâni

ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE. Suporterii sunt conduși către autobuzele RATB de către polițiști și jandarmi. Cele 15 autobuze RATB îi vor lăsa pe suporterii maghiari direct la Arena Națională unde la ora 19:00 se va disputa meciul dn preliminariile EURO 2016 dintre ROMÂNIA și UNGARIA.

Suporterii sunt controlați de politiștii din Capitală, până în acest moment au fost depistate și confiscate mai multe sticle de băutură.

Suporterii maghiari nu vor avea voie să meargă la distracţie, în Centrul Vechi, după meci.

Aproape 10.000 de polițiști și jandarmi se află pe străzile din București pentru a asigura siguranța la meciul ROMÂNIA-UNGARIA.

CITEȘTE ȘI: ROMÂNIA-UNGARIA: Fanii maghiari, iritaţi. Au primit pliante informative cu steagul Ungariei greșit 

Împreună cu echipaje SMURD, sute de jandarmi şi poliţişti au fost amplasaţi în gară şi vor folosi drone şi un elicopter pentru supravegherea cât mai bună a ultraşilor maghiari.

Mai mult, cealaltă parte a suporterilor maghiari vor veni pe autostrada Bucureşti-Piteşti sau pe DN 70, cu 70 de autocare.

ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014, meci în preliminariile EURO 2016: Poliţia Română a dispus măsuri suplimentare pentru desfăşurarea în bune condiţii a meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Ungariei. Aproape 6.400 de poliţişti acţionează, la nivel naţional, pe traseele de deplasare de la intrarea în ţară până în Capitală, în aeroporturi şi gări, precum şi în municipiul Bucureşti, pentru ca participanţii la competiţia sportivă să se bucure în linişte de eveniment. 

ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014: Măsuri de ordine pentru meciul ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016

Anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, participanţii la acest eveniment vor fi supuşi unui control riguros, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.

ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014: Măsuri de ordine pentru meciul ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016

Pe durata desfăşurării competiţiei, beneficiind de infrastructura tehnică de supraveghere a arenei sportive, Jandarmeria va acorda sprijin stewarzilor firmei de pază pentru eliminarea oricăror posibile bannere, mesaje sau coregrafii de natură rasială sau xenofobă, atenţionând totodată că acest tip de acţiuni sunt sancţionate de lege.

ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014: Măsuri de ordine pentru meciul ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016

Măsurile de ordine publică asigurate cu ocazia acestei competiţii implică şi o serie de restricţii rutiere la nivelul Capitalei, iar în acest sens, Poliţia Rutieră va informa din timp cetăţenii în legătură cu arterele rutiere care vor fi închise temporar, precum şi care sunt rutele ocolitoare recomandate.

RESTRICȚII RUTIERE MECI ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE. Traficul rutier va fi restricţionat începând cu ora 12:00, progresiv, până la defluirea totală a spectatorilor pe:

- str. Tony Bulandra;
- str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadionul Naţional Arena;
- str. Vatra Luminoasă, între şos. Mihai Bravu şi str. Pierre de Coubertin;
- bd.Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi bd. Chişinau;
- str. Pierre de Coubertin, între şos. Iancului şi rondul de la intrarea în stadionul Naţional Arena;
- str.Serg. Vasile Şerbănică cât şi pe străzile ce acced în str.Vatra Luminoasă şi în str.Maior Coravu;

ROMÂNIA-UNGARIA, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014:

RUTE OCOLITOARE RECOMANDATE:

şos. Mihai Bravu – şos. Iancului – şos. Pantelimon;
bd. Unirii – şos. Mihai Bravu – bd. Baba Novac – bd. N. Grigorescu.

Etichete: 11 octombrie 2014, Arena Naţională, Gara Băneasa, măsuri de ordine, restricţii trafic, românia-ungaria, suporteri maghiari, tren Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE