ROMÂNIA-UNGARIA. Ce spune reprezentantul firmei de securitate BGS despre violenţele reclamateVIOLENȚE la ROMÂNIA-UNGARIA: Firma BGS a fost amendată, iar unul din bodyguarzi are dosar penal pentru violențele de la meci. 

Confruntarea România-Ungaria de sâmbătă nu a fost doar o partidă de fotbal. În tribune, suporterii şi forţele de ordine au jucat un nou "meci" violent, încheiat cu răniţi şi acuzaţii legate de vinovăţie. 

ROMANIA-UNGARIA. Ce spune reprezentantul firmei de securitate BGS despre violentele reclamate
ROMÂNIA-UNGARIA. Ce spune reprezentantul firmei de securitate BGS despre violenţele reclamate
Foto: prosport.ro

INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. INCIDENTE ROMÂNIA - UNGARIA. Citește și INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA. Un angajat BGS, dosar penal pentru violență 

Mai mulţi suporteri de la meciul ROMÂNIA-UNGARIA reclamă violenţe ale agenţilor firmei de securitate, în timp ce reprezentanţii acesteia spun că au avut, la rândul lor, angajaţi agresaţi şi că o parte a fanilor vin pe stadion exclusiv pentru a se bate cu forţele de ordine sau între ei, informează Mediafax.

Suporteri bătuți cu bestialitate de angajații firmei BGS. FOTO

INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. Reprezentanţii firmei angajate de Federaţia Română de Fotbal (FRF) pentru a menţine ordinea spun că "două-trei sute de fani înfocaţi" provoacă mereu incidente. "Sunt prezenţi la toate meciurile Naţionalei, îi cunoaştem din vedere", a spus purtătorul de cuvânt al BGS, Antoniu Ungureanu.

VIOLENȚE la ROMÂNIA-UNGARIA: Reprezentantul BGS a reclamat, la rândul său că "au fost agenţi de securitate aruncaţi peste balustradă, loviţi cu centuri" şi că suporterii violenţi vin la meci "cu proteze dentare pregătite, vin se ia la bătaie cu celelalte galerii sau cu forţele de ordine". Potrivit lui Ungureanu, suporterii sunt controlaţi la intrarea pe stadion, însă, pentru că sunt "inventivi", reuşesc să treacă de filtre.

CITEȘTE ȘI: INCIDENTE la meciul ROMÂNIA-UNGARIA. Suporterii români s-au bătut între ei

VIOLENȚE la ROMÂNIA-UNGARIA: După meciul de fotbal România-Ungaria, în presă au apărut imagini în care sunt agresaţi atât suporteri, cât şi agenţi de securitate aflaţi pe stadion.

CITEȘTE ȘI: SANCȚIUNI după incidentele de pe Arena Naţională, ROMÂNIA-UNGARIA. Amenzi şi interdicţii pe stadion

VIOLENȚE la ROMÂNIA-UNGARIA: Astfel, reporterii ProSport trimişi la Arena Naţională au relatat că angajaţii firmei de pază n-au ţinut cont de cine se află în faţa lor, iar mai mulţi bătrâni şi copii au fost trataţi ca nişte huligani: "Episodul s-a desfăşurat înainte de minutul 15, când galeria Ungariei a rupt lanţul de securitate şi a sărit să se bate cu fanii lui Dinamo şi U Cluj, care au fost repartizaţi în aceeaşi peluză.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016. Jandarmii şi angajaţii BGS au intervenit în forţă pentru a calma spiritele, însă cei din urmă n-au ţinut cont că printre fanii turbulenţi se aflau atât bătrâni, cât şi copii. În cele din urmă, suporterii români aflaţi în acea parte a peluzei au fost evacuaţi".

Etichete: Arena Naţională, EURO 2016, românia-ungaria, sancţiuni suporteri, suporteri bătuți de BGS

0/1 COMENTARII
ana
12 oct 22:38
+0
VOTURI
-0
paznicii de la bgs sa lase legea sa fie aplicata de jandarmerie si politie

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE