ROMÂNIA-UNGARIA EURO 2016:Ce riscă ROMÂNIA în urma meciului cu UNGARIA, de sâmbătăROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: România riscă să evolueze pentru prima dată în istorie cu porţile închise pe teren propriu, dacă suporterii calcă strîmb la partida de sîmbătă. FIFA e cu ochii pe comportamentul fanilor. Cine transmite meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA, din preliminariile EURO 2016, va fi transmis LIVE la TV de TVR 1. La ce oră e meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA va avea loc SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014, de la ora 19.00. 

ROMANIA-UNGARIA, EURO 2016: Ce risca ROMANIA in urma meciului cu UNGARIA
ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: Ce riscă ROMÂNIA în urma meciului cu UNGARIA
Foto: www.realitatea.net

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: Dincolo de măsurile de securitate şi de rivalitatea dintre cele două reprezentative, duelul cu Ungaria ar putea arunca în aer următorul meci de pe teren propriu. Partida de sîmbătă ar putea avea ca efect o confruntare cu porţile închise împotriva Irlandei de Nord, programată pe 14 noiembrie, scrie gsp.ro.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: Suporterii "tricolorilor" sînt recidivişti, după incidentele din preliminariile pentru CM, cînd FRF a fost penalizată în două rînduri pentru acţiunile ultraşilor în timpul întîlnirilor cu Turcia şi Ungaria.

Comisia de Disciplină FIFA a amendat federaţia cu aproape 100.000 de franci după meciul cu maghiarii din 6 septembrie 2013, pentru scandările şi mesajele xenofobe ale românilor.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: La doar patru zile după episodul cu Ungaria, România a întîlnit Turcia la Bucureşti. FRF s-a lovit pentru a doua oară într-o săptămînă de comportamentul neadecvat al fanilor: mai multe facţiuni ale unor echipe de club din Liga 1 au pornit un conflict la Peluza II, continuat ulterior pe culoarele Arenei Naţionale. Forţele de ordine au arestat atunci în jur de 80 de fani.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: FRF a trebuit să suporte încă o amendă de 17.000 de euro după partida cu Turcia. Pe lîngă penalităţile financiare, comisia FIFA a emis un avertisment mai aspru în cazul recidivei, pentru încălcarea articolului 65 al Codului Disciplinar al FIFA. Astfel, întîlnirea cu Ungaria prinde conturul unei bombe care ticăie.

Suporterii echipei naționale și Federația Română de Fotbal demarează o nouă campanie la meciul cu Ungaria, pe care tricolorii îl vor juca sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, în preliminariile Euro 2016, grupa F. 

 La inițiativa fanilor, Federaţia Română de Fotbal propune ca la intonarea imnului, înaintea partidei de sâmbătă, de pe Arena Naţională, toți suporterii naţionalei României să ducă mâna la inimă. "Fotbaliști, antrenori, suporteri, jandarmi, copii și bătrâni, acasă, la muncă sau pe stadion, când se aude imnul, să arătăm că suntem o țară!", se arata într-un comunicat al FRF.

ROMANIA – UNGARIA, EURO 2016:- Inițiativa apare și pe prima pagină a programului de meci, care va fi distribuit gratuit tuturor suporterilor prezenți sâmbătă, 11 octombrie, pe Arena Națională, la meciul cu Ungaria.

ROMANIA – UNGARIA, EURO 2016: Revista prezintă, printre multe alte subiecte, un istoric al duelurilor cu maghiarii, imagini unice din confruntările directe și interviuri exclusive cu personalități din lumea fotbalului pentru care un meci ROMÂNIA – UNGARIA are o mare însemnătate. Plus un concurs pe care fanii prezenți la meci nu trebuie să îl rateze.

ROMANIA – UNGARIA, EURO 2016: Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că s-au vândut peste 30.000 de bilete pentru partida România- Ungaria, din cadrul preliminariilor CE 2016. "Biletele se vând foarte bine, nu sunt surprins, e foarte bine că vom avea un stadion plin. Cred că în jur de 30.00 s-au vândut. De fapt cred că au trecut de 30.000, atâtea erau sâmbătă", a declarat Burleanu, citat de Mediafax. Potrivit FRF, suporterii oaspeţi vor primi pentru această partidă 2.852 de bilete. Jucătorii Ungariei au plătit biletele suporterilor pentru meciul cu România

ROMANIA – UNGARIA, EURO 2016:Jucătorii reprezentativei Ungariei au acceptat să plătească din banii lor biletele de intrare pentru 1.200 de suporteri la meciul cu România, programat la 11 octombrie, pe Arena Naţională, informează AFP. "S-au simţit vinovaţi după eşecul cu Irlanda de Nord. Le-am cerut şi ei au acceptat să plătească biletele", a declarat Marianna Molnar-Toth, care conduce un grup de fani şi care a închiriat un tren pentru 1.200 de suporteri care vor veni la Bucureşti. Preţul celor 1.200 de bilete se ridică la 5.800 euro, adică fiecare jucător a scos din buzunar 322 de euro, a precizat Molnar-Toth.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: Președintele Comisiei Naționale pentru Combaterea Discriminării se teme ca meciul dintre România și Ungaria să nu se remarce cu evenimente rasiste. Csaba Asztalos avertizează că naționala riscă o suspendare drastică din partea UEFA.
Meciul dintre România și Ungaria este considerat unul cu grad ridicat de risc. UEFA știe de conflictele rasiale dintre români și maghiari, și va monitoriza în detaliu gesturile fanilor care vor veni la meci.

"La meciul de sambata UEFA isi va trimite raportorul pe rasism", a spus Asztalos.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: Pe Stadionul Național sunt așteptați 3.000 de suporteri maghiari. Unii dintre ei sunt considerați periculoși și s-au făcut cunoscuți datorită ciomportamentului violent.

"Eu am transmis in presa maghiara ca mi-as dori sa nu vina niciun ultras maghiar la acest meci. Nu au primit foarte bine mesajul meu", a mai spus el.

Naționala României înfruntă Ungaria, pe 11 octombrie, de la ora 19:00, pe Arena Națională, în etapa a 2-a a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016. Peste trei zile, pe 14 octombrie, naționala va înfrunta Finlanda, în deplasare, de la ora 21:45.

EURO 2016: ROMANIA-UNGARIA LIVE la TV, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014. Victor Piţurcă a convocat la echipa naţională, în vederea "dublei" cu Ungaria (11 octombrie) şi cu Finlanda (14 octombrie), 8 jucători de la Steaua şi doar 2 de la alte formaţii din Liga 1: Silviu Lung Jr. şi Gabriel Enache, ambii de la Astra, potrivit Realitatea.net. Cine transmite meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA, din preliminariile EURO 2016, va fi transmis LIVE la TV de TVR 1. La ce oră e meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA va avea loc SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014, de la ora 19.00.

Etichete: EURO 2016, românia-ungaria

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE