ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: FRF face apel la suporterii români, pentru meciul de sâmbătă, EURO 2016ROMÂNIA-UNGARIA, MECI ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE: Suporterii echipei naționale și Federația Română de Fotbal demarează o nouă campanie la meciul cu Ungaria, pe care tricolorii îl vor juca sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, în preliminariile Euro 2016, grupa F. Cine transmite meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA, din preliminariile EURO 2016, va fi transmis LIVE la TV de TVR 1. La ce oră e meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA va avea loc SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014, de la ora 19.00. 

Meciul Romania-Ungaria: Masurile speciale luate de institutiile din cadrul Primariei Capitalei
Meciul România-Ungaria: Măsurile speciale luate de instituțiile din cadrul Primăriei Capitalei
Foto: romanialibera.ro

ROMÂNIA-UNGARIA, MECI ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE: La inițiativa fanilor, Federaţia Română de Fotbal propune ca la intonarea imnului, înaintea partidei de sâmbătă, de pe Arena Naţională, toți suporterii naţionalei României să ducă mâna la inimă. "Fotbaliști, antrenori, suporteri, jandarmi, copii și bătrâni, acasă, la muncă sau pe stadion, când se aude imnul, să arătăm că suntem o țară!", se arata într-un comunicat al FRF.

ROMANIA – UNGARIA, EURO 2016:- Inițiativa apare și pe prima pagină a programului de meci, care va fi distribuit gratuit tuturor suporterilor prezenți sâmbătă, 11 octombrie, pe Arena Națională, la meciul cu Ungaria.

ROMANIA – UNGARIA, EURO 2016: Revista prezintă, printre multe alte subiecte, un istoric al duelurilor cu maghiarii, imagini unice din confruntările directe și interviuri exclusive cu personalități din lumea fotbalului pentru care un meci ROMÂNIA – UNGARIA are o mare însemnătate. Plus un concurs pe care fanii prezenți la meci nu trebuie să îl rateze.

ROMANIA – UNGARIA, EURO 2016: Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că s-au vândut peste 30.000 de bilete pentru partida România- Ungaria, din cadrul preliminariilor CE 2016. "Biletele se vând foarte bine, nu sunt surprins, e foarte bine că vom avea un stadion plin. Cred că în jur de 30.00 s-au vândut. De fapt cred că au trecut de 30.000, atâtea erau sâmbătă", a declarat Burleanu, citat de Mediafax. Potrivit FRF, suporterii oaspeţi vor primi pentru această partidă 2.852 de bilete. Jucătorii Ungariei au plătit biletele suporterilor pentru meciul cu România

ROMANIA – UNGARIA, EURO 2016:Jucătorii reprezentativei Ungariei au acceptat să plătească din banii lor biletele de intrare pentru 1.200 de suporteri la meciul cu România, programat la 11 octombrie, pe Arena Naţională, informează AFP. "S-au simţit vinovaţi după eşecul cu Irlanda de Nord. Le-am cerut şi ei au acceptat să plătească biletele", a declarat Marianna Molnar-Toth, care conduce un grup de fani şi care a închiriat un tren pentru 1.200 de suporteri care vor veni la Bucureşti. Preţul celor 1.200 de bilete se ridică la 5.800 euro, adică fiecare jucător a scos din buzunar 322 de euro, a precizat Molnar-Toth.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: Președintele Comisiei Naționale pentru Combaterea Discriminării se teme ca meciul dintre România și Ungaria să nu se remarce cu evenimente rasiste. Csaba Asztalos avertizează că naționala riscă o suspendare drastică din partea UEFA.
Meciul dintre România și Ungaria este considerat unul cu grad ridicat de risc. UEFA știe de conflictele rasiale dintre români și maghiari, și va monitoriza în detaliu gesturile fanilor care vor veni la meci.

"La meciul de sambata UEFA isi va trimite raportorul pe rasism", a spus Asztalos.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: Pe Stadionul Național sunt așteptați 3.000 de suporteri maghiari. Unii dintre ei sunt considerați periculoși și s-au făcut cunoscuți datorită ciomportamentului violent.

"Eu am transmis in presa maghiara ca mi-as dori sa nu vina niciun ultras maghiar la acest meci. Nu au primit foarte bine mesajul meu", a mai spus el.

Naționala României înfruntă Ungaria, pe 11 octombrie, de la ora 19:00, pe Arena Națională, în etapa a 2-a a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016. Peste trei zile, pe 14 octombrie, naționala va înfrunta Finlanda, în deplasare, de la ora 21:45.

EURO 2016: ROMANIA-UNGARIA LIVE la TV, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014. Victor Piţurcă a convocat la echipa naţională, în vederea "dublei" cu Ungaria (11 octombrie) şi cu Finlanda (14 octombrie), 8 jucători de la Steaua şi doar 2 de la alte formaţii din Liga 1: Silviu Lung Jr. şi Gabriel Enache, ambii de la Astra, potrivit Realitatea.net. Cine transmite meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA, din preliminariile EURO 2016, va fi transmis LIVE la TV de TVR 1. La ce oră e meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA va avea loc SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014, de la ora 19.00.

- See more at: http://www.b365.ro/romania-ungaria-euro-2016-meciul-de-sambata-considerat-cu-grad-ridicat-de-risc_216374.html#sthash.HGJ8L8Xl.dpuf

Etichete: 11 OCTOMBRIE, Arena Naţională, EURO 2016, in direct, LA TV, live, meci, românia-ungaria, sambata

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE