ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016. SCOR 1-1. Gheorghe Mulțescu: Avem atuurile de partea noastrăROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE, LIVE ONLINE: Tehnicianul echipei Petrolul Ploiesti, Gheorghe Multescu, a declarat, sambata, ca toate atuurile sunt de partea nationalei Romaniei la meciul din aceasta seara cu Ungaria, din preliminariile Campionatului European din 2016

ROMANIA-UNGARIA,EURO 2016. Gheorghe Multescu: Avem toate atuurile de partea noastra in fata Ungariei
ROMÂNIA-UNGARIA,EURO 2016. Gheorghe Mulțescu: Avem toate atuurile de partea noastră în fața Ungariei
Foto: ultimele-stiri.eu

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, meci sâmbătă, 11 octombrie, pe Arena Națională: "La nationala avem toate atuurile de partea noastra in fata Ungariei, trebuie sa avem si forma de moment. Pentru mine, si un meci nul ar fi o surpriza", a spus Multescu, citat de hotnews.ro.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016. SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE: Prima reprezentativa a Romaniei intalneste, de la ora 19.00, pe Arena Nationala, selectionata Ungariei, intr-o partida contand pentru Grupa F a preliminariilor Euro-2016.

ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE, LIVE ONLINE: Selectionata de fotbal a Romaniei intalneste astazi Ungaria inr-un meci din preliminariile Campionatului European de Fotbal. Meciul, disputat de la ora 19:00 pe "Arena Nationala". B365.RO va transmite SCOR LIVE partida ROMÂNIA-UNGARIA, de la 19:00.

ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE, LIVE ONLINE: O victorie a Romaniei ne va consolida pozitia in grupa de calificare, in timp ce un esec va complica teribil misiunea echipei lui Victor Piturca.

ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE, LIVE ONLINE: Tricolorii pornesc favoriti in fata unei formatii cu un start slab in calificari si care tocmai si-a schimbat selectionerul. Nici aspectele de securitate nu sunt de neglijat, autoritatile romane fiind in alerta maxima.

Etichete: EURO 2016, Gheorghe Mulţescu, românia-ungaria, sâmbătă 11 octombrie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE