ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: Meciul de sâmbătă, cu grad ridicat de risc. LIVE, ROMÂNIA-UNGARIA, EUROROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: Galeriile României și Ungariei nu sunt cunoscute pentru cumințenia lor, așa încât meciul ROMÂNIA-UNGARIA este considerat unul cu grad ridicat de risc. 

Cine transmite meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA, din preliminariile EURO 2016, va fi transmis LIVE la TV de TVR 1. La ce oră e meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA va avea loc SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014, de la ora 19.00.

Romania- locul II in grupa F, dupa trei etape din preliminariile CAMPIONATULUI EUROPEAN din 2016
România- locul II în grupa F, după trei etape din preliminariile CAMPIONATULUI EUROPEAN din 2016
Foto: realitatea.net

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: Președintele Comisiei Naționale pentru Combaterea Discriminării se teme ca meciul dintre România și Ungaria să nu se remarce cu evenimente rasiste. Csaba Asztalos avertizează că naționala riscă o suspendare drastică din partea UEFA.
Meciul dintre România și Ungaria este considerat unul cu grad ridicat de risc. UEFA știe de conflictele rasiale dintre români și maghiari, și va monitoriza în detaliu gesturile fanilor care vor veni la meci.

"La meciul de sambata UEFA isi va trimite raportorul pe rasism", a spus Asztalos.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: Pe Stadionul Național sunt așteptați 3.000 de suporteri maghiari. Unii dintre ei sunt considerați periculoși și s-au făcut cunoscuți datorită ciomportamentului violent.

"Eu am transmis in presa maghiara ca mi-as dori sa nu vina niciun ultras maghiar la acest meci. Nu au primit foarte bine mesajul meu", a mai spus el.

Naționala României înfruntă Ungaria, pe 11 octombrie, de la ora 19:00, pe Arena Națională, în etapa a 2-a a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016. Peste trei zile, pe 14 octombrie, naționala va înfrunta Finlanda, în deplasare, de la ora 21:45.

EURO 2016: ROMANIA-UNGARIA LIVE la TV, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014. Victor Piţurcă a convocat la echipa naţională, în vederea "dublei" cu Ungaria (11 octombrie) şi cu Finlanda (14 octombrie), 8 jucători de la Steaua şi doar 2 de la alte formaţii din Liga 1: Silviu Lung Jr. şi Gabriel Enache, ambii de la Astra, potrivit Realitatea.net. Cine transmite meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA, din preliminariile EURO 2016, va fi transmis LIVE la TV de TVR 1. La ce oră e meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA va avea loc SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014, de la ora 19.00.

Etichete: Arena Naţională, EURO 2016, in direct, live, meci, românia-ungaria, sambata, tvr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE