ROMÂNIA-UNGARIA. Suporterii maghiari au primit de la Jandarmerie pliante cu steagul Ungariei GREȘIT!ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014, AZI, SÂMBĂTĂ. LIVE LA TV și LIVE SCOR B365.ro: Fanii maghiari veniţi cu trenul la Bucureşti, sâmbătă, în gara Băneasa, le-au făcut semne obscene jandarmilor şi au strigat "Slugilor!", după ce au primit pliante informative în care steagul Ungariei este prezentat greşit, cu culoarea roşie în partea de jos.

ROMANIA-UNGARIA: Fanii maghiari, iritati. Au primit pliante informative cu steagul Ungariei gresit
ROMÂNIA-UNGARIA: Fanii maghiari, iritaţi. Au primit pliante informative cu steagul Ungariei greșit
Foto: mediafax.ro

ROMÂNIA-UNGARIA, sâmbătă, 11 OCTOMBRIE 2014, meci în preliminariile EURO 2016, LIVE LA TV: Pliantele au fost împărţite la filtrul făcut de Jandarmerie înainte de urcarea suporterilor în autobuzele RATB care îi transportă la Arena Naţională, pentru meciul de fotbal România-Ungaria, arată Mediafax.

ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014. În pliante au fost tipărite regulile pe care suporterii trebuie să le respecte în Bucureşti, implicit în incinta stadionului, amenzile care vor fi date în cazul în care încalcă legile româneşti şi informaţii despre Fan Zone-ul de la Arena Naţională şi despre traseul Budapesta-Bucureşti.

ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014, meci în preliminariile EURO 2016, LIVE LA TV. SCOR LIVE pe B365.RO: Pe prima pagină a pliantului, steagul Ungariei este prezentat greşit, cu culoarea roşie în partea de jos şi cu cea verde în partea de sus, ceea ce a provocat nemulţumirea fanilor maghiari. Aceştia au strigat, în maghiară, "Slugilor!" şi au arătat semne obscene către jandarmi, iar unii dintre ei au aruncat pliantele.

Materialele informative au sigla Direcţiei Generale de Jandarmi Bucureşti şi a Federaţiei Române de Fotbal. Pe ultima pagină a lor sunt tipărite steagurile României şi Ungariei prezentate în mod corect.

ROMÂNIA - UNGARIA LIVE la TV, AZI, sâmbătă, 11 octombrie: Tot la filtrul de la gara Băneasa, un suporter maghiar îmbrăcat cu un hanorac având imprimată harta aşa-numitei Ungarii Mari a fost trimis de jandarmi să îşi lase hanoracul în tren. De altfel, niciun fan maghiar nu a fost lăsat să plece spre stadion cu simboluri ale "Ungariei Mari".

Cei aproximativ 800 de suporteri maghiari au fost întâmpinați la gara Băneasa din București, de jandarmi și polițiști în jurul orei 13:30.

ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE. Suporterii sunt conduși către autobuzele RATB de către polițiști și jandarmi. Cele 15 autobuze RATB îi vor lăsa pe suporterii maghiari direct la Arena Națională unde la ora 19:00 se va disputa meciul dn preliminariile EURO 2016 dintre ROMÂNIA și UNGARIA.

Suporterii nu vor mai avea voie să ajungă în Centrul Vechi al Capitalei. Suporterii sunt controlați de politiștii din Capitală, până în acest moment au fost depistate și confiscate mai multe sticle de băutură.

Aproape 10.000 de polițiști și jandarmi se află pe străzile din București pentru a asigura siguranța la meciul ROMÂNIA-UNGARIA.

ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014.Împreună cu echipaje SMURD, sute de jandarmi şi poliţişti au fost amplasaţi în gară şi vor folosi drone şi un elicopter pentru supravegherea cât mai bună a ultraşilor maghiari.

Mai mult, cealaltă parte a suporterilor maghiari vor veni pe autostrada Bucureşti-Piteşti sau pe DN 70, cu 70 de autocare.

ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, de la 19:00 SCOR LIVE pe B365.ro. Meciul România-Ungaria este programat sâmbătă, de la ora 19.00, pe Arena Națională.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, AZI, SÂMBĂTĂ: Fanii unguri au fost implicaţi în incidente la precedentul meci România-Ungaria, jucat la Bucureşti în 6 septembrie 2013. Atunci, ei au fost recalcitranţi la Gara de Nord, unde au folosit fumigene şi au încercat să forţeze dispozitivele de ordine, dar şi în Centrul Istoric, după ce s-au arătat deranjaţi de prezenţa echipelor de filmare ale televiziunilor de ştiri. Potrivit Jandarmeriei, 16 suporteri unguri au primit ulterior o interdicţie de un an pe stadioane.

ROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014. În unele incidente au fost implicaţi şi suporteri români, în majoritate ai echipelor bucureştene. Unii dintre aceştia au aruncat cu pietre asupra autobuzelor care duceau fanii unguri la stadion, iar alţii, nemulţumiţi de interzicerea accesului cu băuturi alcoolice pe Arena Naţională, au agresat forţele de ordine. De asemenea, jandarmii au dejucat intenţia unor suporteri rapidişti, stelişti şi dinamovişti de a se bate între ei după terminarea meciului, 41 dintre aceştia fiind duşi la Poliţie.

Etichete: Arena Naţională, românia-ungaria, sâmbătă 11 octombrie, suporteri maghiari, suporteri unguri

0/1 COMENTARII
Bogdan
11 oct 16:15
+0
VOTURI
-0
Iar ne facuram de kko. Oricine ar fi suparat daca i'ai da un plint pe care steagu tarii tale e printat cu curu'n'sus. Goaga ar fi dat rezultatul correct de la prima cautare. Dar de e greu cand o faci dupa ureche...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE