ROMÂNIA-UNGARIA. Sancţiuni după incidentele de pe Arena Naţională: amenzi şi interdicţii de accesINCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA. După incidentele violente de la meciul INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA, de pe Arena Naţională, 30 de persoane au fost sancţionate. 20 se suporteri sunt pe lista neagră şi nu mai au acces pe stadion.

Oprescu a venit la Guvern, pentru a discuta cu Ponta despre Campionatul European de fotbal din 2020
Oprescu a venit la Guvern, pentru a discuta cu Ponta despre Campionatul European de fotbal din 2020
Foto: www.ziarulunirea.ro

INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA."In urma interventiei Jandarmeriei in interiorul arenei sportive, peste 50 de persoane au fost identificate de fortele de ordine, dintre acestea 30 fiind sanctionate contraventional pentru provocare de scandal, aruncarea de obiecte asupra suporterilor, pătrunderea în stadion fără documente de acces, împiedicarea forțelor de ordine de a-și îndeplini sarcinile de serviciu, proferarea de injurii și expresii jignitoare, etc. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 18.000 de lei. De asemenea, în urma sesizării colegilor de la poliție, aceștia fac cercetări pentru săvârșirea a 19 infracțiuni, majoritatea pentru deținerea si utilizarea de materiale pirotehnice", anunţă un comunicat al MAI, conform realitatea.net.

INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA. "Dintre persoanele sancționate contravențional, 20 au primit și măsura complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive pe o perioadă de la 6 luni la 1 an. La finalul partidei, defluirea suporterilor români si transportul suporterilor unguri la Gara Baneasa s-a realizat fără probleme. Trenul cu care s-au deplasat suporterii unguri a părăsit teritoriul României astăzi, in jurul orei 11.00, fără a fi înregistate incidente", mai precizează comunicatul.

INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA. Sute de petarde au explodat şi zeci de fumigene au fost aruncate pe teren înaintea partidei, iar suporterii ungari au încercat să intre peste cei români de la Tribuna I, jandarmii fiind nevoiţi să folosească gazele lacrimogene, scrie Mediafax. Jandarmii au evacuat o parte a fanilor români de la Inelul 1 al Peluzei Nord de la Arena Naţională după ce suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. Zeci de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală. Angajaţii BGS sunt acuzaţi că au bătut oameni nevinovaţi.

Etichete: amenzi, România - Ungaria

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h