ROMÂNIA-UNGARIA.Şapte suporteri din Ungaria, audiaţi la Poliţie după o altercaţie în Sfântu GheorgheROMÂNIA-UNGARIA. Şapte suporteri din Ungaria au fost duşi la sediul Poliţiei din Sfântu Gheorghe, după ce, potrivit unor surse locale, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au avut o altercaţie cu câţiva localnici la o benzinărie din oraş, ei fiind audiaţi şi apoi lăsaţi să plece.

ROMANIA-UNGARIA.Sapte suporteri din Ungaria, audiati la Politie dupa o altercatie in Sfantu Gheorghe
ROMÂNIA-UNGARIA.Şapte suporteri din Ungaria, audiaţi la Poliţie după o altercaţie în Sfântu Gheorghe
Foto: sport.ro

ROMÂNIA-UNGARIA. În noaptea de sâmbătă spre duminică un grup de suporteri din Ungaria a avut o altercaţie cu patru localnici, la o benzinărie din Sfântu Gheorghe, informează Mediafax.

Potrivit surselor citate, incidentul de la benzinărie a fost anunţat prin 112, după care o echipă de jandarmi s-a deplasat acolo pentru a aplana conflictul.

ROMÂNIA-UNGARIA. În urma altercaţiei, şapte suporteri ungari au fost duşi la sediul Poliţiei din Sfântu Gheorghe, unde au fost identificaţi şi audiaţi, după care şi-au continuat drumul spre casă. Sursele citate au precizat că suporterii nu au fost amendaţi.

ROMÂNIA-UNGARIA. Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei similare a Ungariei, în etapa a doua grupei F din preliminariile Euro-2016.

Golurile partidei au fost marcate de Rusescu '44, respectiv Dzsudzsak '82.

Etichete: EURO 2016, românia-ungaria, sfantu gheorghe

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE