ROMÂNIA-UNGARIA, SCOR 1-1:Suporterii unguri au aruncat cu petarde şi cutii de bere din trenROMÂNIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014:Aproape 800 de suporteri unguri au venit în România cu trenul, în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar în gările din Curtici şi Arad au aruncat cu petarde, cutii şi sticle de bere şi au scandat de la ferestre ”Ungaria! Ungaria”, însă forţele de ordine nu au aplicat sancţiuni. Cine transmite meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA, din preliminariile EURO 2016, va fi transmis LIVE la TV de TVR 1. La ce oră e meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA va avea loc SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014, de la ora 19.00. B365.ro va transmite LIVE TEXT meciul ROMANIA-UNGARIA.

ROMANIA-UNGARIA, AZI: Ungurii au aruncat cu petarde si cutii de bere din tren la intrarea in Romania
ROMÂNIA-UNGARIA, AZI: Ungurii au aruncat cu petarde şi cutii de bere din tren la intrarea în România
Foto: wowbiz.ro

UPDATE Cei aproximativ 800 de suporteri maghiari au fost întâmpinați la gara Băneasa din București, de jandarmi și polițiști în jurul orei 13:30. 

ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE. Suporterii sunt conduși către autobuzele RATB de către polițiști și jandarmi. Cele 15 autobuze RATB îi vor lăsa pe suporterii maghiari direct la Arena Națională unde la ora 19:00 se va disputa meciul dn preliminariile EURO 2016 dintre ROMÂNIA și UNGARIA.

Suporterii nu vor mai avea voie să ajungă în Centrul Vechi al Capitalei. Suporterii sunt controlați de politiștii din Capitală, până în acest moment au fost depistate și confiscate mai multe sticle de băutură.

Aproape 10.000 de polițiști și jandarmi se află pe străzile din București pentru a asigura siguranța la meciul ROMÂNIA-UNGARIA.

Împreună cu echipaje SMURD, sute de jandarmi şi poliţişti au fost amplasaţi în gară şi vor folosi drone şi un elicopter pentru supravegherea cât mai bună a ultraşilor maghiari.

Mai mult, cealaltă parte a suporterilor maghiari vor veni pe autostrada Bucureşti-Piteşti sau pe DN 70, cu 70 de autocare.

ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE. 

Un tren special pentru suporterii unguri care vor participa la meciul dintre cele două naţionale de fotbal a intrat în ţară la ora 02,00, prin Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, unde a staţionat aproximativ o oră, timp în care autorităţile de frontieră au verificat documentele pasagerilor, arată Mediafax.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, AZI, SÂMBĂTĂ: Trenul a venit de la Budapesta, având 780 de pasageri, iar pe locomotivă sunt pictate chipurile celor mai cunoscuţi fotbalişti din Ungaria.

ROMANIA-UNGARIA, sâmbătă, 11 OCTOMBRIE 2014, meci în preliminariile EURO 2016, LIVE LA TV: În Curtici, aproximativ o sută de jandarmi, poliţişti, trupe seciale de intervenţie, dar şi pompieri au fost mobilizaţi pentru a menţine ordinea pe perioada staţionării garniturii, însă suporterii unguri au fost gălăgioşi în permanenţă, strigând de la ferestre "Ungaria! Ungaria". Mulţi dintre ei aveau în mâini sticle sau doze de bere, pe care le-au aruncat pe ferestre imediat ce garnitura s-a pus în mişcare pentru a pleca spre Arad. Totodată, mai mulţi suporteri au aruncat petarde din tren, când se afla în mişcare.

ROMÂNIA - UNGARIA LIVE la TV, sâmbătă, 11 octombrie: La frontieră, în Gara Curtici, alături de suporteri au urcat şi poliţişti şi jandarmi români, pentru a-i escorta până în Capitală.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, AZI, SÂMBĂTĂ: Cu toate acestea, ungurii au fost zgomotoşi şi au aruncat câteva petarde şi sticle de bere şi când au trecut prin Gara Arad.

Autorităţile nu au intervenit şi nu au aplicat sancţiuni în timpul tranzitării judeţului Arad.

"Nu s-a considerat că suporterii au pus în pericol siguranţa publică. Nu s-a aplicat nicio sancţiune pe raza judeţului Arad", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Emilia Fînaţă.

ROMÂNIA - UNGARIA LIVE la TV, în preliminariile EURO 2016, sâmbătă, 11 octombrie: Vineri, selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, declara că publicul care va asista la România - Ungaria trebuie să înţeleagă faptul că este doar un meci de fotbal şi să nu provoace incidente.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, AZI, SÂMBĂTĂ: "Tot timpul când cele două ţări s-au întâlnit au existat incidente, grave uneori, şi la Budapesta ştiu că s-au întâmplat. Sper să nu se mai întâmple şi acum. Sper ca publicul să înţeleagă faptul că e doar un meci de fotbal", a spus Piţurcă.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, selecţionata Ungariei, într-o partidă contând pentru Grupa F a preliminariilor Euro-2016.

Etichete: Arad, Arena Naţională, AZI, Bucureşti, EURO 2016, românia-ungaria, sâmbătă 11 octombrie

0/1 COMENTARII
nelutzu
12 oct 22:16
+0
VOTURI
-0
Am intrat aici, cu intentia de a citi o stire spotiva, cronica meciului, despre faze, ratari, ocazii, orice ce crezi ca poti gasi pe un site de sport.Am gasit numai palavrageala de suporteri, politie, firme de paza si ce batai au fost.Mai lasati-ne dracu, bai rahatilor cu stirile de la ora 5, si faceti dracu si comentarii sportive...ma rog, daca va pricepeti...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE