România va fi reprezentată de Andreea Chiru la Miss International 2015. FOTOAndreea Chiru va reprezenta România la Miss International 2015 din Japonia. Marea finală va avea loc pe 5 noiembrie. În competiţie vor fi prezente 71 de candidate din tot atâtea ţări. 

Andreea Chiru a fost desemnată oficial să reprezinte România la competiţia Miss International 2015, care se desfăşura în acest an în Japonia, în perioada 18 octombrie - 6 noiembrie. Marea finală va avea loc pe 5 noiembrie. În competiţie vor fi prezente 71 de candidate din tot atâtea ţări, marele premiu fiind în valoare de 3 milioane de yeni (aproximativ 22.000 de euro), scrie Mediafax. 

Andreea Chiru are 22 de ani, o înălţime de 1,75 metri, iar dimensiunile sale sunt 85-62-92 centimetri. Este născută în Brăila, însă locuieşte în Bucureşti şi este pasionată de modelling şi călătorii. Andreea a absolvit în 2015 cursurile Facultăţii de management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi cursurile Intact Media Academy. 

Andreea Chiru a mai reprezentat România în competiţiile Miss World 2013 şi Miss Earth 2014 şi va avea ocazia de a promova România şi turismul României în Japonia.

Toţi românii sunt invitaţi să urmărească evoluţia Andreei din perioada 18 octombrie - 6 noiembrie, din Japonia, vizitând pagina sa oficială de Facebook "Miss International Romania". Aprecierile ("Like"-urile) de pe paginile de Facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiţiei din Japonia.

Miss International Romania este competiţia care desemnează reprezentanta României în finala Miss International, una dintre cele patru competiţii internaţionale de frumuseţe, alături de Miss Earth, Miss Universe şi Miss World.

Sub deviza "Love, Peace and Excitement to the world", candidatele şi câştigătoarele Miss International militează pentru pace în lume şi derulează campanii pentru susţinerea şi propagarea acestui mesaj social.

Etichete: Andreea Chiru, Miss Internațional 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h