Vom ajunge mai uşor la bulgari: România va plăti 115 milioane euro pentru noul pod de peste DunărePod peste Dunare (Foto: bestfm.ro)
Pod peste Dunare (Foto: bestfm.ro)

Noul pod, pus la cale de autorităţile bulgare şi acceptat de Executivul de la Bucureşti va scurta timpul petrecut în trafic către sud. Construcţia va avea două benzi pe sens şi va funcţiona în regim de autostradă. Investiţia totală se ridică la 230 de milioane de euro, din care România va acoperi jumaătate, din fonduri europene.

Pe noul pod, cei 1 milion de romani care merg la mare pe litoralul vecinilor ar ajunge mai repede în Bulgaria. Acest pod ar scuti o oră şi jumătate până în staţiunile din nord, precum Albena sau Varna şi aproape trei ore până în sud, la Nesebar, anunţă stirileprotv.ro.

Etichete: Bulgaria, investiţie, pod, România, vacanţe

0/0 COMENTARII
Costel
20 iun 14:50
+0
VOTURI
-0

Podul nu ar scurta drumul, in cel mai bun caz, ar fluidiza traficul. Dar eu de cate ori am fost in Bulgaria, nu am prins niciodata aglomeratie PE POD! Nu vad ce treaba are podul cu diferenta de timp intre Albena si Nessebar...

Toate astea ar avea o logica daca s-ar spune ce se construieste inainte si dupa acest pod, adica AUTOSTRAZI, si la noi, si la bulgari...Sa nu spuneti ca DN 5 e drum cu 2 benzi si poate fi considerat autostrada, atata vreme cat la Oinacu, trebuie sa mergi cu 50 km/h....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE