ROMÂNIA VS FINLANDA EURO 2016. FRF oferă GRATUIT bilete virtuale fanilor naţionalei de fotbalROMÂNIA VS FINLANDA, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, JOI, 8 OCTOMBRIE 2015. România şi Finlanda joacă fără spectatori, pe Arena Naţională, într-un meci contând pentru preliminariile EURO 2016. Pentru că meciul nu se poate disputa cu spectatori, FRF oferă GRATUIT bilete virtuale fanilor naţionalei de fotbal.

Meciul Romania-Finlanda se va juca cu spectatori
Meciul România-Finlanda se va juca cu spectatori
Foto: fairplaydeprahova.altphel.ro

ROMÂNIA VS FINLANDA, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, JOI, 8 OCTOMBRIE 2015. Federația Română de Fotbal oferă, pentru prima dată în istoria fotbalului românesc, posibilitatea microbiștilor să fie alături de echipa națională, chiar și pe un stadion suspendat.

Meciul România - Finlanda, programat, joi, 8 octombrie, la București, pe Arena Națională, în preliminariile EURO 2016, se va disputa fără spectatori, în urma deciziei UEFA. Pentru că este un meci important pentru calificare, naționala de fotbal are nevoie de suportul tuturor fanilor, chiar dacă aceștia nu vor fi prezenți fizic pe stadion.

ROMÂNIA VS FINLANDA, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, JOI, 8 OCTOMBRIE 2015. FRF a luat astfel decizia să deschidă, simbolic, porțile Arenei Naționale, pentru a le oferi suporterilor, dar și Echipei Naționale de Fotbal, posibilitatea unei experiențe inedite, și pune la bătaie bilete virtuale. Acestea se pot achiziționa online gratuit, de pe arenafanilor.ro, printr-o modalitate facilă și rapidă, preț de câteva click-uri, iar cei care le cumpără vor avea ocazia, ca pozele lor să ajungă în vestiarul fotbaliștilor și pe echipamentul de antrenament al Naționalei. Vestiarul din Arena Națională va fi umplut, la final, cu chipurile fanilor adevărați care nu vor să fie departe de selecționata de fotbal a României, iar suporterii vor putea să fie mai aproape ca niciodată de jucători.

"Am dezvoltat proiectul Arena Fanilor din dorința de a readuce fanii în jurul Echipei Naționale de Fotbal. Cu ocazia meciului România – Finlanda, îl ducem mai departe, într-o nouă formă. Îi invit pe toți românii să cumpere bilete virtuale pentru acest meci! Este important pentru moralul jucătorilor noștri ca într-o astfel de dispută să nu fie singuri, să simtă încurajările tuturor românilor. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât jucătorii ne vor simți mai aproape. Va fi un meci fără spectatori, dar cu susținerea tuturor românilor", a declarat Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Fotbal, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Primul român care și-a luat biletul virtual pe Arena Națională a fost Ciprian Marica. Fotbalistul a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj de susținere pentru "tricolori".

ROMÂNIA VS FINLANDA, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, JOI, 8 OCTOMBRIE 2015. "Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată" este numele acestui proiect inedit, care reprezintă, totodată, și un apel la mobilizare pentru toți românii să își arate susținerea pentru Echipa Națională de Fotbal. Proiectul este promovat și prin intermediul unui clip-manifest, în care cunoscutul comentator Emil Grădinescu vorbește despre problemele unei echipe, atunci când intră pe teren cu un jucător în minus, prin absența suporterilor de pe stadion, și îi cheamă pe fanii adevărați să susțină Echipa Națională prin rezervarea unui bilet virtual.

"În cazul oricărei echipe naționale, suporterii reprezintă un puternic aliat în favoarea victoriei, întrucât, prin simpla lor prezență, trezesc în rândul jucătorilor nevoia de victorie. Jucătorii români ar trebui să se responsabilizeze în fața unui public absent din punct de vedere fizic, dar prezent din punct de vedere emoțional, în vederea atingerii obiectivului calificării la Euro. În același timp, suporterii, prin orice tip de manifestare publică, ar trebui să își facă simțită susținerea necondiționată față de jucătorii români, să îi responsabilizeze în fața unui asemenea moment și să le dea prilejul de a se bucura împreună pentru reușită", spune Andreas Hniatiuc, psiholog sportiv.

Acțiunea face parte din proiectul Arena Fanilor, prin care FRF dorește să ofere experiențe inedite suporterilor și să promoveze acest sport în rândul microbiștilor, indiferent de vârstă.

ROMÂNIA VS FINLANDA, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, JOI, 8 OCTOMBRIE 2015. Intră pe arenafanilor.ro și ia-ți un bilet virtual pe Arena Națională! Poza ta va ajunge în vestiar, pentru a-i motiva pe "tricolori"!

Etichete: bilete, EURO 2016, Federatia Romana de Fotbal, frf, gratuit, MECI ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, MECIUL DIN PRELIMINARIILE EURO 2016, preliminariile EURO 2016, ROMÂNIA VS FINLANDA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h