ROMÂNIA VS GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE. Cum se face accesul spectatorilor pe Arena NaţionalăROMÂNIA VS GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. România va juca, azi, cu Grecia, în preliminariile EURO 2016. La meci vor fi prezenţi peste 600 de jandarmi şi 300 de poliţişti care vor asigura măsurile de ordine publică pe "Arena Naţională". Mai jos puteţi vedea cum se face accesul spectatorilor pe Arena Naţională.

ROMANIA VS GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE. Cum se face accesul spectatorilor pe Arena Nationala
ROMÂNIA VS GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE. Cum se face accesul spectatorilor pe Arena Naţională
Foto: fairplaydeprahova.altphel.ro

ROMÂNIA VS GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.45 doar pe bază de bilete sau invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Totodată, în ziua meciului, în interiorul complexului va avea loc o activitate de divertisment la care vor putea participa toţi posesorii de bilete pentru partida România – Grecia. Accesul la acest eveniment se va face începând cu ora 17.00.

ROMÂNIA VS GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. INFORMAŢII ŞI RECOMANDĂRI PENTRU SPECTATORI

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

ROMÂNIA VS GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

ROMÂNIA VS GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. Peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele reprezentative ale ROMÂNIEI şi GRECIEI, partidă care se va disputa astăzi, 07 septembrie a.c., pe stadionul „Arena Naţională" din capitală, începând cu ora 21.45.

ROMÂNIA VS GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. Peste 300 de poliţişti acţionează, astăzi, pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării, pe Stadionul „NAŢIONAL ARENA" din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele naționale de fotbal ale României și Greciei.
Cei 329 de poliţişti din cadrul Poliției Capitalei acționează în sistem integrat pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii ce pot tulbura ordinea şi liniştea publică.

Astfel, polițiștii vor intensifica acţiunile de patrulare în aeroport, staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, în zona centrală a Capitalei și în proximitatea stadionului.

ROMÂNIA VS GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE. Pentru buna desfășurare a acestui eveniment, polițiștii rutieri acționează pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului.

În acest sens, pe raza municipiului București vor avea loc restricții rutiere:

ora 15.00 - str. Tony Bulandra - cu excepția mijloacelor RATB;

ora 15.30 - B-dul Pierre de Coubertin (de la intersecția cu str. Vatra Luminoasă până la intrarea în Stadionul National Arena)- cu excepția mijloacelor RATB;

ora 17.00 - B-dul Pierre de Coubertin (de la intersecția cu șos. Iancului până la intrarea în Stadionul National Arena)- cu excepția mijloacelor RATB;B-dul Basarabia(banda I de circulație, sens dinspre B-dul Chișinău către Piața Hurmuzachi), pe str. Vatra Luminoasă și pe str. Maior Coravu, precum și pe străzile care acced către aceste străzi și invers;

la momentul plecării spectatorilor, gradual, pe B-dul Basarabia (intre B-dul Chișinău și Piața Hurmuzachi), pe str. Maior Coravu și pe str. Vatra Luminoasă.

Restricțiile de trafic vor fi menținute până la plecarea totală a spectatorilor.

Cei care doresc să participe la această manifestare sportivă sunt rugați să manifeste  răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, să respecte indicaţiile poliţiştilor care dirijează traficul rutier, să nu consume băuturi alcoolice și să adopte un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi.

ROMÂNIA VS GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Etichete: AZI, Grecia, Jandarmeria Capitalei, MECI ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, meci romania grecia, MECIUL DIN PRELIMINARIILE EURO 2016, preliminariile EURO 2016, România, romania grecia, romania-grecia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h