Meciul ROMÂNIA VS. GRECIA, din PRELIMINARIILE EURO 2016, încheiat cu SCOR FINAL 0-0ROMÂNIA VS GRECIA, LUNI, 7 SEPTEMBRIE, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016: ROMÂNIA a jucat LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, cu GRECIA, pe Arena Naţională, într-un meci contând pentru PRELIMINARIILE EURO 2016. Meciul s-a încheiat cu SCOR 0-0.

ROMANIA VS GRECIA LIVE, MECI AZI,LUNI,7 SEPTEMBRIE,IN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE TEXT, SCOR LIVE
ROMÂNIA VS GRECIA LIVE, MECI AZI,LUNI,7 SEPTEMBRIE,ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE TEXT, SCOR LIVE

Reprezentativa României ocupă locul doi în grupa F, cu 16 puncte, după disputarea a opt etape din preliminariile Campionatului European din 2016.

După opt etape, România are patru victorii, scor 1-0 cu Grecia, 1-0 cu Finlanda, 2-0 cu Irlanda de Nord, 1-0 cu Insulele Feroe, şi patru remize, scor 1-1, cu Ungaria, 0-0 cu Irlanda de Nord, 0-0 cu Ungaria şi 0-0 cu Grecia.

Primul loc în grupă este ocupat de Irlanda de Nord, cu 17 puncte, urmată de România, cu 16 puncte, şi Ungaria, cu 13 puncte.

Finlanda este pe locul patru, cu zece puncte, iar Insulele Feroe este pe locul cinci, cu şase puncte.

Grecia a acumulat trei puncte şi este ultima în grupă.

Etapa a noua programează, la 8 septembrie, meciurile România - Finlanda, Irlanda de Nord - Grecia şi Ungaria - Insulele Feroe.

ROMÂNIA VS GRECIA, DESFĂȘURAREA LIVETEXT A MECIULUI:

min 94 Final de meci. România-Grecia: 0-0

min 93 Lovitură liberă pentru Grecia.

min 91 Lovitură liberă pentru România. Execută Keșeru- peste poartă.

min 90 Prelungiri 4 minute

min 84 Kone șuteaza de la 25 de metri de poartă, mingea e prinsă de Tătărușanu.

min 79 Iese Hoban, intră Andone

min 74 Lovitură liberă pentru România din preajma careului

min 71 Fault asupra lui Adi Popa

min 70 Henț comis de Paul Pap

min 67 Lovitură liberă pentru România, după ce Holebas ia cartonaș galben pentru un fault la Adi Popa. Torje execută.

min 63 Holban e faultat. Lovitură liberă pentru România/ Schimbări: Iese Budescu, intră Sânmărtean. Iese Maxim, intră Adi Popa.

min 62 Aruncare de la margine pentru GRECIA

min 57 Keșeru suteaza din corner spre poartă, mingea e oprită de portar

min 53 Lovitură liberă pentru România, de la 30 metri, după ce Maxim e faultat de Aravidis. Șutează Maxim, mingea merge pe lângă poartă.

min 51 Corner, executat de Torje

min 47 Tziolis faultează, lovitură liberă pentru Romania. Executa Budescu.

min 46 Torje șutează, dar mingea intră în plasa laterală.

Începe repriza secundă

min 45 S-a incheiat prima repriza

min 44 Sanmartean, Goian si Prepelita au iesit la incalzire

min 39 Papp trimite spre Budescu, care reia cu capul in careu, mingea iese in corner

min 36 Rat centreaza spre Torje. Torje suteaza, dar mingea este blocata de adversari

min 33 Budescu șutează peste poartă

min 32 Torje e faultat

min 26 Prima ocazie pentru Grecia. Holebas suteaza din centru, mingea merge peste poarta. 

min 25 Raț direcționează mingea la colțul lung, la Torje, dar e flancat de greci

min 18  Keșeru șutează de la marginea terenului, dar mingea merge pe langa poarta

min 16 Budescu primeste mingea la 15 metri de poarta. Corner la portar

min 13 Torje intra cu mingea in careu, dar rateaza poarta

min 10 Mingea e din nou la Budescu, la 20 de metri de poarta, o suteaza spre Keseru si Torje, dar merge printre ei.

min 5 Budescu se indreapta spre poarta, dar este blocat

21.46 Începe meciul

21.42 Se cântă imnul ROmâniei.

ECHIPELE DE START:

România: Tătăruşanu – Papp, Chiricheş, D. Grigore, Raţ – Hoban, Pintilii – Torje, Budescu, Maxim – Keșeru
Rezerve: Pantilimon, Lung, Moți, Goian, Mățel, Filip, Bumba, Sînmărtean, Prepeliță, Popa, Alibec, Andone
Selecționer: Anghel Iordănescu

Grecia: Karnezis - Holebas, Papastathopoulos, Manolas, Kitsiou - Aravidis, Tziolis- Samaris, Fortounis, Fetfatzidis - Mitroglou
Rezerve: Kapino, Vellidis, Giannoulis, Moras, Vyntra, Papadopoulous, Kone, Tachtsidis, Platellas, Fountas, Karelis
Selecționer: Kostas Tsanas

 Meciul dintre naționalele României și Greciei are loc luni, de la ora 21.45, pe Arena Națională din București, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016.

ROMÂNIA VS GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. Potrivit lui Anghel Iordănescu, deşi este "lanterna roşie" a grupei F, Grecia rămâne cel mai valoros adversar. "Valoarea individuală a jucătorilor greci și cluburile unde joacă aceștia în Europa contează foarte mult. Nu uitați ca Grecia a fost prezentă la Campionatul Mondial (2014, n. red.), noi n-am mai fost, celelalte echipe din grupa n-au mai fost", a spus Iordănescu, într-o conferinţă de presă la Mogoşoaia.

ROMÂNIA VS GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE. Cum se face accesul spectatorilor pe Arena Naţională

"Îmbucurător e că echipa noastră națională, în ciuda absențelor pe care le înregistrăm aproape la fiecare joc, reușește să aibă un parcurs care o menține în lupta pentru calificare. Ne bucură faptul că avem doar un singur gol primit și ne dorim la fiecare joc să marcăm mai mult. Din păcate, atât am marcat. Din punctul meu de vedere, calificările nu se joacă, ele se obțin", a subliniat selecționerul.

ROMÂNIA VS GRECIA LIVE, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE TEXT, SCOR LIVE. "Le-am spus băieților că trebuie să trateze jocul foarte serios. Nu avem voie să facem greșeli și să oferim cadouri", a adăugat antrenorul echipei naționale. Iordănescu a mai spus că ''în fotbal nu ești niciodată sigur de nimic'', iar ''dacă vrem să batem Grecia acasă trebuie să fim atenți și să nu facem greșeli''.

ROMÂNIA - GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. Trenurile de metrou vor circula conform programului normal, luni. Asta deşi iniţial FRF a anunţat, pe site-ul propriu, că se prelungeşte circulaţia trenurilor de metrou cu ocazia meciului ROMÂNIA - GRECIA de pe Arena Naţională.

ROMÂNIA - GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. Metrorex nu va prelungi programul de circulaţie al trenurilor de metrou, luni, aşa cum a anunţat FRF pe site-ul propriu. Programul nu se va prelungi pentru că, deşi Metrorex a comunicat FRF, încă din 21 august, că trebuie să suporte anumite costuri pentru prelungirea programului la metrou, FRF nu a plătit nimic către Metrorex. Ulterior Metrorex a revenit cu o solicitare în jurul datei de 1 septembrie pentru a afla dacă se va prelungi sau nu programul la metrou. Deşi FRF nu a acceptat să achite costurile necesare prelungirii programului de circulaţie la metrou, Federaţia a anunţat pe site-ul propriu că se va prelungi programul la metrou. Însă, această măsură nu se va aplica, în contextul în care FRF nu a acceptat să achite costurile suplimentare pentru prelungirea programului, au declarat, pentru B365.ro, reprezentanţii Metrorex.

ROMÂNIA VS GRECIA LIVE, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE TEXT, SCOR LIVEFRF a anunţat, anterior, că mijloacele de transport în comun din Capitală vor circula, în noaptea de luni spre marţi, până la ora 1.00, cu ocazia meciului de fotbal ROMÂNIA - GRECIA. "La solicitarea Federaţiei Române de Fotbal, Metrorex şi RATB au prelungit programul mijloacelor de transport în comun, pentru ziua de luni, 7 septembrie. Suporterii echipei naţionale care vor fi prezenţi luni seara, de la ora 21:45, la Arena Naţională, pentru a urmări jocul cu Grecia din preliminariile EURO 2016, vor putea circula la finalul partidei cu mijloacele de transport în comun. Programul liniilor Metrorex şi RATB, care în mod normal circulă până la ora 23.00, a fost prelungit până la ora 1.00, în noaptea de luni spre marţi", se arată pe site-ul FRF.

ROMÂNIA VS GRECIA LIVE, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE TEXT, SCOR LIVE.

Biletele la meciul România - Grecia mai sunt disponibile doar la casele Arenei Naţionale duminică, până la ora 19.00, şi luni, între orele 10.00 şi 19.30. Răzvan Burleanu, președintele FRF, a anunțat că, până sâmbătă, s-au vândut 30.000 de bilete pentru meciul de luni. Oficialul a declarat că se așteaptă ca la ora partidei să fie cel puțin 40.000 de fani în tribune.

ROMÂNIA - GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. Luni, 7 septembrie 2015, cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele naţionale ale României şi Greciei, de pe Stadionul "Naţional Arena", vor fi instituite restricţii de circulaţie.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie, din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice, în sensul restricţionării şi fluidizării traficului, pe arterele din jurul stadionului.

ROMÂNIA - GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. Astfel, traficul rutier va fi restricţionat, gradual, de la ora 15:00, până la defluirea totală a spectatorilor, după cum urmează:
începând cu ora 15:00, gradual, pe Str. Tony Bulandra, cu excepţia mijloacelor R.A.T.B.;

- începând cu ora 15:30, gradual, pe Bd. Pierre de Coubertin, de la intersecţia cu Str. Vatra Luminoasă, până la intrarea în Stadionul "Naţional Arena", cu excepţia mijloacelor R.A.T.B.;

- începând cu ora 17:00, gradual, pe Bd. Pierre de Coubertin, de la intersecţia cu Şos. Iancului, până la intrarea în Stadionul "Naţional Arena", cu excepţia mijloacelor R.A.T.B., pe Bd. Basarabia - banda I de circulaţie, sensul dinspre Bd. Chişinău către Piaţa Hurmuzachi, pe Str. Vatra Luminoasă şi pe Str. Maior Coravu, precum şi pe străzile care acced către Str. Maior Coravu, dinspre Str. Vatra Luminoasă şi invers;

- la momentul defluirii spectatorilor, gradual, pe Bd. Basarabia, între Bd. Chişinău şi Piaţa Hurmuzachi, pe Str. Maior Coravu şi pe Str. Vatra Luminoasă.

Click pe imagine pentru rezoluţie maximă

ROMÂNIA - GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016Rute ocolitoare:

- Şos. Mihai Bravu – Şos. Iancului – Şos. Pantelimon;

- Bd. Unirii – Bd. Decebal – Şos. Mihai Bravu – Str. Baba Novac – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Basarabia.

ROMÂNIA VS GRECIA LIVE, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE TEXT, SCOR LIVE"Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

Harta cu restricţiile poate fi consultată pe site-ul Brigăzii Rutiere, www.brigadarutiera.ro", anunţă Brigada Rutieră a Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

ROMÂNIA VS GRECIA LIVE, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE TEXT, SCOR LIVE. Şi RATB modifică traseele mai multor linii de transport în comun, cu ocazia meciului ROMÂNIA - GRECIA.

ROMÂNIA VS GRECIA LIVE, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, SCOR LIVE. Ca urmare a desfăşurării partidei de fotbal România – Grecia pe Stadionul Arena Naţionalǎ, în ziua de 07.09.2015, se restricţionează traficul rutier pe Str. Vatra Luminoasă, tronsonul cuprins între Str. Tony Bulandra şi Bd. Pierre de Coubertin, precum şi pe Bd. Pierre de Coubertin, potrivit unui comunicat de presă remis luni de RATB.

Din această cauză, liniile RATB din zonă vor funcţiona temporar pe trasee modificate, la dispoziţia Brigăzii de Poliţie Rutieră, astfel:

Liniile de troleibuze 86 şi 90 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele ,,Dridu" respectiv ,,Valea Argeşului" şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă / Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra până la Depoul Vatra Luminoasă, unde troleibuzele vor întoarce.

ROMÂNIA VS GRECIA LIVE TEXT ONLINE, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016Linia de autobuze 104 va funcţiona pe traseul de bază între „Cora Pantelimon" şi intersecţia Şos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Şos. Iancului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Şos. Iancului, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi pe traseul actual.

Pe traseul modificat, autobuzele vor efectua opriri pe Şos. Iancului, în staţiile aferente liniei 335, iar pe Şos. Mihai Bravu, în staţiile aferente liniilor 135 şi 311.

De asemenea, vor fi monitorizate fluxurile de călători şi cererea înregistrată pe liniile RATB care asigură legături cu zona Arena Naţională, 1, 40, 56, 86, 90, 101, 102, 104, 335, 614 şi 655.

ROMÂNIA VS GRECIA LIVE ONLINE, MECI AZI,LUNI,7 SEPTEMBRIE,ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE TEXT, SCOR LIVE. Călătorii vor putea folosi şi liniile de transport de noapte N101, N102, N109, N125, linii ce asigură legătura cu centrul oraşului şi cu alte linii de transport de noapte, mai anunţă RATB în comunicatul citat.

ROMÂNIA VS GRECIA LIVE, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE TEXT, SCOR LIVEROMÂNIA va juca, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, cu GRECIA, pe Arena Naţională, într-un meci contând pentru PRELIMINARIILE EURO 2016. Când e meciul, la ce oră e meciul: Meciul ROMÂNIA-GRECIA este programt AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE, de la ora 21.45. Cine transmite meciul: Meciul va fi transmis LIVE LA TV de TVR 1 şi LIVE TEXT ONLINE şi SCOR LIVE de B365.ro.

Etichete: cand e meciul, cine transmite meciul, EURO 2016, la ce oră e meciul, LIVE la TV, LIVE ONLINE, live text, LIVE TEXT ONLINE, MECI ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, meci romania grecia, MECIUL DIN PRELIMINARIILE EURO 2016, preliminarii, România, romania grecia, SCOR LIVE

0/1 COMENTARII
Stavila Dan
08 sep 10:40
+0
VOTURI
-0
Mina cu bani! Oferta absolut noua! Am cucerit rapid intreaga Romanie! Oamenii au inceput deja sa castige bani cu noi, asa ca e timpul sa lasi si tu la o parte alte prostii si sa castigi bani acum, urgent! Te indrumam pas cu pas, indeaproape, iar tu vei sti exact ce sa faci! Solicita acum mai multe detalii la adresa de email: dan.stavila@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE