ROMÂNII AU TALENT, 15 APRILIE 2016: Tânără de 19 ani care a impresionat juriul vineri searăROMÂNII AU TALENT, 15 APRILIE 2016: O tânără de 19 ani a impresionat juriul de la ROMÂNII AU TALENT, vineri seară, cu vocea ei.

ROMANII AU TALENT, 15 APRILIE 2016: Tanara de 19 ani care a impresionat juriul vineri seara
ROMÂNII AU TALENT, 15 APRILIE 2016: Tânără de 19 ani care a impresionat juriul vineri seară
Foto: romaniiautalent.protv.ro

ROMÂNII AU TALENT, 15 APRILIE 2016:

Membrii juriului "Romanii au talent" au vazut de-a lungul timpului o multime de momente frumoase puse in scena, iar editia cu numarul noua nu a facut exceptie, intrucat a avut concurenti care i-au impresionat cu talentele lor si i-au uimit in fiecare secunda, informează site-ul emisiunii.

Lavinia Ionita este un exemplu in acest sens. Tanara de numai 19 ani a adus in fata juratilor un moment care le-a starnit emotii, Tanara este posesoarea unei voci incredibile si a pus in scena interpretarea piesei "Rise Like a Phoenix".

ROMÂNII AU TALENT, 15 APRILIE 2016:

Lavinia a demonstrat ca pasiunea ei pentru muzica ne poate starni si noua emotii nebanuite. Inca de la varsta de 7 ani tanara a urcat pe scene importante ale lumii si a reprezentat tara cu mandrie la diverse concursuri unde a fost apreciata pentru vocea ei extraordinara.

Publicul a aplaudat minute in sir reprezentatia tinerei, iar membrii juriului au fost placut impresionati de interpretarea ei.

Etichete: românii au talent, romanii au talent 15 aprilie 2016, romanii au talenti 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE