ROMÂNII AU TALENT 2016. S-a decis marele câștigător VIDEOROMÂNII AU TALENT 2016. S-a decis câștigătorul celui de-al șaselea sezon al show-ului Românii au talent, de la Pro TV. Marele premiu de 120.000 de euro ajunge în acest an la tânăra Laura Bretan, în vârstă de numai 13 ani, care a impresionat o țară întreagă cu vocea sa de soprană.

Marele castigator al sezonului 6 "Romanii au talent" si al premiului in valoare de 120.000 de euro este Laura Bretan. Tânăra care a impresionat cu vocea sa de soprană este și în semifinalele Americas Got Talent.

Cei trei concurenti care s-au aflat pe primele trei pozitii in clasamentul final au fost Laura Bretan, Nadia Budurusi si Fratii Adrian. Pe locul trei in preferintele publicului s-a aflat Nadia Budurusi, in timp ce pe locul doi s-au clasat Fratii Adrian.

In marea finala Romanii au talent, Cei 16 finalisti ai sezonului cu numarul sase "Romanii au talent", Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Pruna, Cristian Zlatan, Florin Zgavardici si Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Budurusi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju si Fratii Adrian, au incantat cu momente senzationale in incercarea de a impresiona audienta si de a obtine voturile publicului, relatează romaniiautalent.protv.ro.

Finala "Romanii au talent" a fost incendiara, iar publicul si-a votat favoritii. In urma votului exprimat prin SMS, sezonul cu numarul sase si-a desemnat castigatorii. Cei 16 concurenti au pasit pe scena pentru o ultima jurizare si au asteptat cu nerabdare sa afle ce au decis cei care le-au privit cu admiratie reprezentatiile.

"Dupa 20 si ceva de ani de televiziune e cea mai frumoasa scena cu cei mai frumosi si mai talentati oameni pe care i-am vazut vreodata.", a declarat Mihaela Radulescu.

Florin Calinescu le-a transmis concurentilor ca "romanii sunt o sursa inepuizabila de talent" si ca suntem un popor minunat.

Andi Moisescu a declarat ca in acest sezon avea nevoie de patru butoane aurii, dar si ca se declara norocos ca a intalnit-o pe Laura Bretan. "Un mare multumesc", a mai adaugat prezentatorul tv.

Aflata la al saselea sezon "Romanii au talent", Andra le-a multumit tuturor pentru talentul pe care l-au pus in scena.

Suspansul a crescut atunci cand Pavel Bartos a adus pe scena plicul in care s-au aflat numele primilor trei concurenti votati de public.

Anul acesta au fost prezentată ordinea concurenților după numărul de voturi:

16 - Free Balance

15 - Bruce si Istvan

14 - Cristian Zlatan

13 - Cesara Blioju

12 - Florin Bontea v11 -Resciebelle Santiago

10 - Lifestyle

9 - Florin & Constantin

8 - Andrei Surdu

7 - Rust in dust

6 - Anisia Gafton

5 - Manuel Chivari

4 - Mara Pruna

3 - Nadia Burduși

2 - Frații Adrian

1 - Laura Bretan

Etichete: câștigător ROMÂNII AU TALENT 2016, Laura Bretan, romanii au talent 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE