ROMÂNII AU TALENT, azi, 1 APRILIE 2016: Andi Moisescu folosește ultimul "golden buzz" din SEZONUL 6ROMÂNII AU TALENT, azi, 1 APRILIE 2016: Reprezentantii emisiunii ROMANII AU TALENT anunta concurenti talentati si momente inedite, diseara, in editia cu numarul 7 al acestui sezon ROMANII AU TALENT.

ROMANII AU TALENT, azi, 1 APRILIE 2016
ROMÂNII AU TALENT, azi, 1 APRILIE 2016
Foto: adevarul.ro

ROMÂNII AU TALENT, azi, 1 APRILIE 2016:

Telespectatorii ROMANII AU TALENT vor avea parte de concurenti talentati si hotarati sa impresioneze juriul, foarte multe surprize si ultimul golden buzz al acestui sezon, apasat de Andi Moisescu, care isi va trimite favoritul direct in semifinale, anunta site-ul emisiunii.

Vineri, de la 20:30, vocea celebrei artiste Bjork va fi adusa pe scena de la Romanii au talent de catre o tanara curajoasa. Daca momentul va fi sau nu apreciat de jurati vom vedea in cea de-a saptea editie a emisiunii, care incepe vineri, 1 aprilie, la 20.30.

ROMÂNII AU TALENT, azi, 1 APRILIE 2016:

Ca de fiecare data, spectacolul va avea loc pe scena, dar si la masa juriului si in culise, unde Smiley si Pavel Bartos vor intretine atmosfera. Cui si in ce context ii va spune Pavel: "Nu porni un razboi pe care nu stii sa-l duci la capat!", aflam vineri.

"E o limba vorbita de foarte putini oameni, foarte putini o inteleg!" sau "E pacat sa-ti faci selfie cu masina aia!" sunt doar cateva dintre replicile pe care juratii le vor avea si care vor starni reactii incredibile in sala.

Tot diseara, unul dintre concurenti va face o declaratie inedita la care nimeni nu se astepta, iar Andi, Mihaela, Smiley si Pavel le vor oferi tuturor o surpriza de proportii, care va ridica sala in picioare, completeaza sursa citata.

Etichete: românii au talent, romanii au talent pro tv, romanii au talent sezonul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE