ROMÂNII AU TALENT, SEZON NOU. Florin Călinescu, în juriu la Românii au TalentROMÂNII AU TALENT, SEZON NOU. Florin Călinescu va face parte din juriul noului sezon Românii au Talent, de la PRO TV. 

ROMANII AU TALENT, SEZON NOU. Florin Calinescu, in juriu la Romanii au Talent
ROMÂNII AU TALENT, SEZON NOU. Florin Călinescu, în juriu la Românii au Talent
Foto: libertatea.ro

ROMÂNII AU TALENT, SEZON NOU. "Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor oamenilor cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin", i-a mărturisit Florin Călinescu Andreei Esca în cadrul Știrilor Pro Tv.

ROMÂNII AU TALENT, SEZON NOU.  "Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația. Pentru că aparțin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent și cred cu tărie că oamenii din această țară sunt mai dăruiți în comparație cu multe alte popoare. Acum, sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porțelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentați, care merită lumina reflectoarelor. Văzând și făcând!", a declarat Florin Călinescu.

Din primele informații, se pare că juratul pe care îl va înlocui Florin Călinescu este Bebe Cotimanis.

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Actor, regizor și realizator de emisiuni TV și radio, el a terminat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale și a debutat în film în 1981, în serialul Lumini și umbre. Ulterior, a jucat în mai multe filme de succes, precum: Asfalt Tango, Filantropica, Băieți buni, O vară de neuitat, Anticamera sau Maria.

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Florin Călinescu este unul dintre cei mai talentați și efervescenți actori și prezentatori din România. În lumea media el a intrat la începutul anilor '90, la radio, cu emisiunea Duminicile celor singuri, continuând cu emisiuni realizate la PRO TV și Sport.ro.

ROMÂNII AU TALENT, SEZON NOU.  Preselecțiile pentru cel de-al șaselea sezon Românii au talent au început deja. Caravană Românii au talent continuă marți, 20 octombrie la Chișinău, la hotel Codru, Craiova, pe 28 octombrie, la Casă de Cultură a Studenților, iar ultima oprire a caravanei va fi la Iași, pe 4 noiembrie, la hotel Unirea.

Etichete: florin calinescu, pro tv, românii au talent

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE