ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Florin Călinescu, noul jurat de la ROMÂNII AU TALENT creşte găiniROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Florin Călinescu, unul dintre cei mai talentaţi actori şi regizori, dar şi unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din media din România, revine în faţa telespectatorilor, la PRO TV, din 2016 în juriul de la ROMÂNII AU TALENT. Într-un interviu acordat recent, Călinescu a spus ce îşi doreşte de la viitorii concurenţi pe care îi va evalua, dar a vorbit şi despre preocupările sale din timpul liber când creşte găini. 

ROMANII AU TALENT SEZON NOU. Florin Calinescu, noul jurat de la ROMANII AU TALENT creste gaini (Foto wall-street.ro)
ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Florin Călinescu, noul jurat de la ROMÂNII AU TALENT creşte găini (Foto wall-street.ro)

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Florin Calinescu a acordat un interviu in exclusivitate in care a facut cateva dezvaluiri cu privire la postura de membru al juriului "Romanii au talent". Acesta a spus si cum va fi juratul Florin calinescu la ROMÂNII AU TALENT, precum si ce asteptari are de la viitorii concurenti pe care ii va evalua. 

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. "Ma jur ca o sa incerc sa pun toata experienta pe care am acumulat-o in toti anii astia, mai ales in PRO TV, in actiunea de a depista oameni care au diverse talente si nu numai neaparat artistice, pentru ca inteleg destul de bine formatul acestei emisiuni. De altfel, este de notorietate ca echipa mea de la Chestiunea Zilei era facuta din oameni care nu aveau studii, sa zicem, artistice. Este iarasi cunoscut in presa vremii, ca incepand cu Ora 7. Buna dimineata! pana la Vineri seara ne distram cu Florin Calinescu nu faceam decat sa promovez oameni scurt si rapid in lumina reflectoarelor, fie ca dansau, cantau, mergeau in maini, inghiteau serpi sau chiar erau ciudati, ca sa zic asa. Oamenii se amuza si atunci cand vad impostori la limita kitch-ului, frizand un oarecare talent, poate sa fie si asta un fenomen. Nu caut nimic. Pot depista intr-un om care se prezinta in fata mea o farama de talent din orice domeniu", a declarat Florin Calinescu, citat de romaniiautalent.protv.ro. 

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Intrebat cu ce talent s-ar prezenta el in fata juriului la ROMÂNII AU TALENT, Calinescu a recunoscut ca nu are un talent anume. El a mentionat ca acum creste gaini. 

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. "Eu nu am considerat niciodata ca am un talent anume, nu am facut o diferenta nici cand eram copil intre scena, lumini, reflectoare, platou de filmare si viata de toate zilele. Cred ca asta e talentul meu principal, sa fiu acelasi fie ca sunt luminile aprinse, fie ca dau boabe la gaini. Pentru ca eu chiar am gaini! Am dat un interviu, acum vreo 10 ani, spuneam ca intr-o zi asta o sa fac: o ferma, sa cresc rate, gaini, curci si pe Sharon Stone, dar..."; a spus Calinescu care a adaugat, totodata, ca hobby-ul lui este "trancanitul". 

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. "Sa stau pe canapea cu tine si sa trancanim, asta este hobby-ul meu principal, ca altfel n-ajungeam sa fac atatea, daca nu aveam darul trancanitului. De altfel, si corpul arata ca in mine am o femeie, care trancaneste toata ziua si, de cate ori vreau sa o elimin, tipa si nu ma lasa. Fie, daca vreti, o cheama si Tanti Florica! Dar, incet – incet, va promit ca o sa vedeti baiatul din mine", a mentionat Calinescu. 

Etichete: crestere gaini, florin calinescu, gaini, ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE