ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 6: Concurentul care a intrat pe scenă în halat. Cum a reacţionat juriulROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 6: Un tânăr a avut un moment cel puţin surprinzător la ediţia de vineri seara. Marius Gheorghiu a lăsat publicul, dar şi juraţii cu gura căscată, prin modul în care a ales să concureze, dar şi să protesteze la Românii au Talent. 

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 6: Dornic sa protesteze impotriva prezentei asistentelor TV care apar pe micile ecrane, barbatul si-a facut aparitia pe scena intr-un halat de culoare neagra, in timp ce in fata juratilor a fost asezat cu grija un obiect acoperit de un material de aceeasi culoare, se arată pe site-ul oficial al emisiunii.

Dupa o scurta prezentare facuta in rime, Marius Gheorghiu a renuntat la haine si si-a acoperit partile intime cu ajutorul unei chitari, pe care a folosit-o pentru a interpreta un cantec cu mult umor.

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 6:  Pentru prestaţia sa, Marius a primit DA din partea celor patru juraţi. Cu amendamentul Andrei ca, în viitoarea rundă, să nu mai apară gol-puşcă. 

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 6: O altă concurentă care a primit patru de DA din partea juraţilor a fost o filipineză, venită în vizită în România, pentru a-i cunoaşte pe părinţii iubitului său.

Tânăra a cântat „I will always love you" şi a impresionat atât publicul, cât şi juriul. Iubitul fetei de 25 de ani este un fost concurent de la show-ul „Burlăciţa".

Etichete: românii au talent, romanii au talent 2016, romanii au talent sezonul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE