ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 6: Surprizele pregătite în ediţia de AZI, vineri, 26 februarie 2016ROMÂNII AU TALENT, 26 FEBRUARIE 2016: Spectacolul continuă, vineri, la ROMÂNII AU TALENT, cu momente haioase şi impresionante.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 6: Surprizele pregatite in editia de AZI, vineri, 26 februarie 2016
ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 6: Surprizele pregătite în ediţia de AZI, vineri, 26 februarie 2016
Foto: romaniiautalent.protv.ro

ROMÂNII AU TALENT, 26 FEBRUARIE 2016: 

VINERI seara, de la 20:30, spectacolul talentelor continua! Concurenti cu abilitati extraordinare sau extrem de amuzanti vor aduce pe scena momente senzationale, care vor starni reactii incredibile in randul juratilor, dar si in culise, unde Smiley si Pavel Bartos se vor bucura de fiecare numar prezentat, informează site-ul emisiunii.

Primul concurent din cea de-a doua editie a celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, va demonstra ca este pasionat si va incepe in forta seara, facand-o pe Mihaela sa se ridice in picioare, sa aplaude si sa spuna: "Imi place rock-ul la Tecuci!".

Un concurent care a venit binedispus la preselectii va avea o discutie savuroasa cu Smiley si Pavel: "Imi place de el, ca e mai glumet! Tu esti frumos, esti din filme!". Reactiile celor doi vor fi savuroase si vor starni hohote de ras.

ROMÂNII AU TALENT, 26 FEBRUARIE 2016: 

Astazi, de la 20:30, vom vedea si cui i-a spus Florin Calinescu: "Ne-ai facut praf microfonul! Asa ceva n-am vazut de cand mama ta te-a facut!", dar si care dintre jurati a avut urmatoarea replica: "Semeni atat de tare cu butonul, incat imi vine sa te apas!".

Intrerupt de Pavel in timp ce le va prezenta juratilor povestea lui de viata, un concurent ii va spune prezentatorului: "Stiu! Ramai pe fir ca te sun eu mai tarziu!".

Tot astazi, telespectatorii vor avea parte si de momente care i-au lasat pe jurati fara cuvinte si care l-au facut pe Andi sa spuna: "Asa ceva nu vezi decat pe aceasta scena!".


Imagini din culisele noului sezon Romanii au talent ! Acum e acum: ce spun membrii juriului despre concurentii care au venit la preselectii pe vocearomaniei.protv.ro

Etichete: pro tv, românii au talent, romanii au talent 2016, romanii au talent sezonul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE