ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 6: Surprize în emisiunea ROMÂNII AU TALENT de VINERI, 4 MARTIE 2016ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 6: PRO TV anunţă o serie de suprize şi momente inedite pentru emisiunea ROMÂNII AU TALENT de vineri, 4 martie. Emisiunea începe la ora 20.30.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 6: Surprize in emisiunea ROMANII AU TALENT de VINERI, 4 MARTIE 2016
ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 6: Surprize în emisiunea ROMÂNII AU TALENT de VINERI, 4 MARTIE 2016
Foto: romaniiautalent.protv.ro

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 6:

Conform site-ului emisiunii, unul dintre concurentii care intra in competitie vineri, 4 martie, a impresionat-o pe Mihaela si a determinat-o sa spuna: "Foarte tare momentul, foarte diferit! Candideaza, oricum, si la un premiu de originalitate!"

Au fost si sezonul trecut la Romanii au talent, dar anul acesta au revenit intr-o noua formula, iar juriul a apreciat acest lucru. "E cu totul altceva decat am vazut anul trecut. Imi pare rau ca am fost atat de dur anul trecut!", a spus Andi.

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 6:

Tot vineri vom vedea si carei concurente i-a spus Florin: "M-ai dus de colo-colo cu fetisoara ta de birmaneza.", dar si carei jurate ii apartine urmatoarea declaratie: "Eu sunt ravasita de prezenta ta! Sunt invidioasa!".

In editia de vinerea aceasta, romanii vor vedea si cel de-al doilea golden buzz al sezonului, dar si pentru cine au decis Smiley si Pavel sa apese golden buzz-ul lor, special inventat de cei doi pentru a premia prestatii inedite, care ii impresioneaza.

Seara se va incheia cu un moment unic la Romanii au talent, care a ridicat sala in picioare si a facut-o pe Andra sa spuna: "Imbraca-te, imbraca-te! Sunt si copii in sala!".

Etichete: românii au talent, romanii au talent 2016, romanii au talent sezonul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE