Românii au talent. Cine a trecut mai departe: Un elev de 13 ani a uimit publicul VIDEOAcrobaţi, cântăreţi, dansatori, un magician, un grup de majorete și un ansamblu de călușari au făcut show vineri seara la  Românii au talent. Dintre aceştia, 16 concurenţi s-au calificat în următoarea etapă a celui de-al şaselea sezon al emisiunii Românii au Talent.

Spectacolul talentelor autentice a fost și aseară la înălțime. Ediția a patra a celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, 'Românii au talent', le-a adus telespectatorilor foarte multe momente surprinzătoare, emoție, efervescență și distracție cât cuprinde, se arată într-un comunicat al postului Pro TV, remis Agerpres.

Cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, s-au bucurat din plin de reprezentațiile concurenților, iar Smiley și Pavel Bartoș au dansat, au cântat și au făcut chiar și sport în culise. aproape 3.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul 'Românii au talent'.

Vineri, pielea de găină a revenit la 'Românii au talent' datorită mai multor concurenți care le-au prezentat juraților momente senzaționale, reușind să impresioneze și să smulgă ropote de aplauze. Cea de-a patra ediție a show-ului a demonstrat încă o dată că suntem un popor talentat, plin de imaginație și ambiție.

La numai 13 ani, Dumitru Cristian Zlatan a dansat freestyle și i-a uimit pe toți cu mișcările sale de breakdance, dar mai ales cu talentul său. Micuțul a fost dezinvolt pe scenă și i-a cucerit pe jurați, dar și pe Smiley și Pavel. 'Cu mare bucurie răspunsul meu este DA!', a spus Andra. Andi, Mihaela și Florin au fost de acord cu ea, iar Dumitru merge mai departe cu 4 de DA.

 

Guvid & Jimmy sunt cei doi concurenți care au spart gheața vineri. În cele două apariții inedite, pline de umor, băieții au parodiat o melodie celebră, 'Iarna pe val', și au dansat pe ritmurile binecunoscutului cântec. Toți cei prezenți în sală s-au distrat alături de ei, juriul a fost în permanență cu zâmbetul pe buze și la final i-a aplaudat. 'N-aveți cum să nu luați DA și de la mine. Sunteți foarte simpatici și vreau să vă mai văd. Mai veniți și cu alte trăsnăi!', le-a spus Mihaela în momentul jurizării. Guvid & Jimmy au obținut 4 de DA și merg mai departe.

Grupul Duo Carisma a adus pe scena de la 'Românii au talent' genul de dans bolladoras. Cei doi concurenți au prezentat un moment care i-a ținut pe toți cu sufletul la gură, iar siguranța lor în momentul executării unor elemente extrem de riscante i-a impresionat pe jurați, care au decis la final să acorde 4 de DA și să-i trimită în etapa următoare a competiției spunându-le: 'Mulțumim!'.

Cătălin Vlad a cântat aseară la chitară clasică melodia 'O fortuna', iar talentul și acordurile instrumentului și-au găsit ecoul în întreaga sală. Jurații au fost foarte plăcut surprinși de momentul prezentat, iar la final s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat. 'După ce am ascultat acum, îți spun că aș cumpăra bilet la concertul tău! M-ai convins, DA!', i-a spus Andra. Cătălin a primit 4 de DA și ne revedem cu el în etapa următoare.

Grupul de majorete Cheers All Stars a umplut scena cu energie și voie bună. Săriturile fetelor și siguranța băieților i-au impresionat pe jurați, care au fost încântați de moment. În timpul jurizării, Andi a spus cu zâmbetul pe buze: 'Eu v-aș lua acum la Campionatul European, la turneul final, alături de echipa națională, măcar în pauze am juca, garantat, bine! Răspunsul meu este DA!'. Cheers All Stars a obținut 4 de DA și merge mai departe.

Daniel Constantin Popescu a venit la preselecții cu un număr de magie care i-a vrăjit pe Andi, Mihaela, Andra și Florin. Tot momentul s-a petrecut într-o liniște desăvârșită, însă Daniel a reușit să le capteze atenția juraților și să le mențină curiozitatea trează. 'Ești cam bun! Ești genul meu de magician!', i-a spus Mihaela. În final, concurentul a primit 4 de DA și își continuă drumul în competiție.

Sergiu Chirilă a cântat melodia 'Caruso', dar a făcut și câteva mișcări de breakdance. Nimeni nu se aștepta la un astfel de moment, însă concurentul i-a surprins plăcut, fiind foarte bun atât în ceea ce privește dansul, cât și muzica. 'Ai ridicat ștacheta prea sus și orice notă falsă, orice gleznă nesigură, se vor vedea. Și, o să ridic doar două degețele și o să zic: AU! Eu acum îți dau doar un DA!', i-a spus Florin. Sergiu merge în etapa următoare cu 4 de DA.

Cei trei membri ai trupei Trio Shaolin au dansat, s-au distrat și au transmis foarte multă voie bună, făcându-i pe jurați să râdă, dar și să rămână surprinși de elementele de dans executate perfect. 'Mi-e greu să-mi închipui acest grup altfel decât în etapa următoare cu 4 de DA.', a spus Andi, încântat de momentul prezentat. Concurenții continuă competiția cu 4 de DA.

Robert Pascari și-a dorit să impresioneze și să facă spectacol pe scenă și a reușit. A cântat melodia 'Big in Japan', iar membrii juriului au dansat și au cântat alături de el. 'Robert, uite ce faină plimbare ne-ai făcut în anii '80! Zici că ești de acolo! Ești, parcă, decupat din anii ăia, adus în zilele noastre și hotărât să ne bage în cap că era muzică bună în anii aceia. Mulțumesc!', i-a spus Mihaela. Robert a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

Membrii Ansamblului Flagrant au combinat aseară baletul cu elemente de passo doble. Dansatorii au adus pe scenă un moment plin de eleganță, frumusețe și atitudine, sincronizându-se perfect la fiecare mișcare. 'Profesioniști! De când ați intrat pe scenă mi-am dat seama că o să fie un număr de excepție!', le-a transmis Andra. Chiar dacă Florin a acordat NU reprezentației concurenților, aceștia merg mai departe cu 3 de DA.

Ansamblul de călușari Romula Malva a prezentat la preselecții un dans energic. Concurenții au zâmbit în permanență și au redat perfect tradițiile românești pe scena talentului. Încântat de moment, Florin s-a ridicat la final în picioare și a spus: 'Lord of the dance... Am să vă împing și eu să vă duceți cât mai departe, pentru că, atât timp cât aveți bățul ăla și săriți în sus, sigur nu puneți mâna pe tablete și telefoane mobile. Deci, prefer să fiți sănătoși și să jucați așa până la adânci bătrâneți. Cu DA-ul meu ați luat 4 de DA!'

Trei băieți, sărituri spectaculoase și multă siguranță — Feel Highest Flow! Un număr de free running care i-a făcut pe jurați să aplaude și să admire curajul concurenților de a face acest sport. 'Bravo, băieți! Atât timp cât nu vă răniți, mi se pare că e o pasiune extrem de sănătoasă!', a spus Andi. Cu băieții ne revedem în etapa următoare, unde merg cu 4 de DA.

Anca Baltac a adus aseară musical-ul pe scena de la 'Românii au talent'. Concurenta a cântat melodia 'I hate men', a fost expresivă și i-a convins pe jurați că este talentată. 'Mie mi se pare un gest de curaj să vii, în primul rând, cu un musical într-o emisiune de talent. Cu atât mai mult mi se pare de apreciat gestul de curaj, în condițiile în care, din punctul meu de vedere, muzical chiar a sunat bine.', i-a transmis Andi. Anca i-a convins pe jurați că merită să meargă mai departe, așa că a primit 4 de DA.

Vadim Petcovici și-a arătat abilitatea de a ține obiecte pe cap. De la o minge, la o chitară, masă sau scară metalică, Vadim a reușit să-și țină echilibrul și să execute chiar câteva mișcări de dans. 'Data viitoare vreau să stau într-un picior la tine pe frunte!', i-a spus Mihaela. Concurentul a primit 4 de DA de la jurați și merge în etapa următoare.

Olga Guseva a venit din Letonia pentru a ne încânta cu talentul său. Ea a făcut acrobații pe frânghie și i-a uimit pe toți cu elementele executate, dar mai ales cu piruetele făcute în aer și cu coborârea bruscă, la numai câțiva centimetri de podea. 'Iubesc curajul tău, eu n-aș putea face asta, deci, răspunsul meu este DA!', a spus Andra, încântată de prestația concurenței. Olga i-a impresionat pe jurați, a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

Ultimele două concurente din cea de-a patra ediție Românii au talent, Ryabova Ecaterina și Diana Kushchak, au prezentat un dans la bară inedit, plin de senzualitate. A fost un moment acrobatic extraordinar, apreciat de juriu, dar și de public. 'Minunat! Dacă nu vă grăbiți, vă propun să rămâneți toată seară aici și, din când în când, să mai performați. Din partea mea aveți DA!', le-a spus Florin, în asentimentul căruia au fost și Andi, Mihaela și Andra. Astfel, cele două concurente continuă drumul în competiție cu 4 de DA.

Etichete: emisiunea romanii au talent, protv, românii au talent, romanii au talent protv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE