ROMÂNII AU TALENT. Tânărul de 21 de ani care a impresionat juriul. Andi Moisescu i-a lăudat curajulROMÂNII AU TALENT.  Un tânăr de 21 de ani, care a ales să intrepreteze piesa "Time is running out" a celor de la Muse, a impresionat juriul de la Românii au talent, vineri seara.

Alexandru Precup
Alexandru Precup

ROMÂNII AU TALENT. Desi este pasionat de grafica si si-ar dori sa lucreze intr-o firma la care sa creeze jocuri, Alexandru Precup a reusit sa impresioneze juriul de la Romanii au talent cu un moment diferit fata de pasiunile sale, scrie romaniiautalent.protv.ro

Tanarul de 21 de ani a interpretat foarte bine piesa "Time is running out" a celor de la Muse, spre surprinderea si incantarea celor patru jurati.

Desi la prima impresie pe care a lasat-o nu a fost una foarte puternica, in clipa in care si-a inceput reprezentatia, Alexandru Precup a reusit sa-i incante pe Andi, Mihaela, Andra si Florin, mai ales ca publicul l-a placut imediat si a inceput sa-l sustina inca din timpul interpretarii, momentul devenind unul de neuitat.

ROMÂNII AU TALENT. Toti cei patru jurati au ajuns la concluzia ca Alexandru merita sa mearga mai departe in concurs.

Andi Moisescu a apreciat curajul de care a dat dovada tanarul alegand o asemenea melodie, iar ceilalti trei jurati l-au felicitat pentru momentul pe care l-a prezentat pe scena de la Romanii au talent.

Etichete: Alexandru Precup, românii au talent, ROMÂNII AU TALENT vineri 8 aprilie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE