ROMÂNII AU TALENT, vineri, 15 APRILIE 2016: Cum sunt surprinși jurații în emisiunea de AZIROMÂNII AU TALENT, vineri, 15 APRILIE 2016: Noi surprize au fost anunțate pentru emisiunea ROMÂNII AU TALENT din această seară.

ROMANII AU TALENT, vineri, 15 APRILIE 2016: Cum sunt surprinsi juratii in emisiunea de AZI
ROMÂNII AU TALENT, vineri, 15 APRILIE 2016: Cum sunt surprinși jurații în emisiunea de AZI

ROMÂNII AU TALENT, vineri, 15 APRILIE 2016: 

Cea de-a noua editie Romanii au talent vine maine la PRO TV, de la 20:30, cu noi talente surprinzatoare si un spectacol desavarsit. Concurentii vor aduce pe scena momente extraordinare, pline de emotie, pasiune si vibratie, dar si momente amuzante sau care vor avea nevoie de explicatii suplimentare, transmite site-ul emisiunii.

Toate acestea vor starni reactii incredibile ale celor patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, care vor avea comentarii savuroase de fiecare data, aducand show-ul si la masa juriului.

Vineri seara vom vedea ce concurent l-a facut pe Florin Calinescu sa spuna hotarat: "Asa cum lucrati pe tableta si telefoane, nu mai socializati cu fetele. Nu poti sa inviti o fata la cablul asta de curent, neizolat.", dar si ce moment a determinat-o pe Andra sa spuna razand: "NU si de la mine! Sa fie bogatie!".

ROMÂNII AU TALENT, vineri, 15 APRILIE 2016: 

Tot vineri vom afla cine "se trezeste dimineata si zice: vreau sa cant o haulita de-asta, de pe varful muntilor!" si care este motivul pentru care Pavel ii va spune, foarte serios, lui Smiley: "Smiley, nu te juca cu dragostea!".

Vineri, in cea de-a noua editie Romanii au talent, telespectatorii vor avea parte de foarte multa originalitate si de momente inedite care vor uimi, pentru care juratii se vor ridica in picioare sa aplaude si sa spuna: "Apreciez creativitatea ta! A fost unul dintre cele mai creative momente de pe scena Romanii au talent.", "Voi sunteti ce avem mai de pret in tara asta!" sau "Azi mi-ai aratat ca ai cantat cu numele de familie", fiind vorba de un nume special, care reprezinta perfect momentul prezentat.

Etichete: pro tv, românii au talent, romanii au talent 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE