ROMÂNII AU TALENT VINERI, 8 APRILIE 2016. Cine sunt cei 4 concurenţi care merg direct în semifinaleROMÂNII AU TALENT VINERI, 8 APRILIE 2016. Este al doilea sezon ”Românii au talent” în care cei patru juraţi au avut posibilitatea de a trimite un concurent preferat direct în semifinalele competiţiei. 

ROMANII AU TALENT VINERI, 8 APRILIE 2016. Cine sunt cei 4 concurenti care merg direct in semifinale
ROMÂNII AU TALENT VINERI, 8 APRILIE 2016. Cine sunt cei 4 concurenţi care merg direct în semifinale

ROMÂNII AU TALENT VINERI, 8 APRILIE 2016. Cei patru concurenţi care au fost aleşi de juriu şi au şanse mai mari la marele premiu sunt:

-Lucia Băduţ, trimisă în semifinale de Florin Călinescu. Tânăra de 28 de ani a interpretat perfect melodia "Once Upon a December". Şi-a descoperit talentul muzical la un concurs de karaoke, a câștigat mai multe festivaluri de muzică și își dorește să deschidă un centru pentru integrarea persoanelor cu dizabilități.

ROMÂNII AU TALENT VINERI, 8 APRILIE 2016. 

- Duo Cris & Lori, aleşi de Mihalea Rădulescu. Cei doi tineri au ajuns la sufletul juratei și au impresionat-o cu numărul de dans plin de sensibilitate și emoție. Lori, în vârstă de 27 de ani, și Cris, 29 de ani, colaborează de câțiva ani la Opera Română din Craiova, însă împreună dansează de foarte puțin timp. Ea a făcut balet de când avea 4 ani, a continuat cu studii în zona artistică și a absolvit UNATC – secția Coregrafie, iar el este gimnast de performanță și, în urmă cu 8 ani, a început să se preocupe și de dans.

- Manuel Chivari, concurentul care a impresionat-o pe Andra. Vocea lui a readus pielea de găină la "Românii au talent", iar jurata nu a ezitat să apese butonul auriu în momentul în care concurentul a terminat de interpretat melodia "Sunday morning". Manuel are 18 ani și cântă de când era mic. Talentul îl moștenește de la părinți și bunici – tatăl său era trompetist, iar mama cânta în corul bisericii. Îl admiră foarte mult pe Smiley și își dorește ca în viitor să ajungă la performanțele vocale ale lui Adam Lambert.

ROMÂNII AU TALENT VINERI, 8 APRILIE 2016. 

- Barra Gabor Orban, concurentul ales de Andi Moisescu. Acesta a adus pe scenă un număr de bike trial spectaculos. Gabi are 27 de ani și a început să facă trial în 2003. Este de trei ori campion național la acest sport și de două ori vicecampion. De asemenea, acum doi ani a înregistrat și două recorduri mondiale la mersul cu bicicleta cu spatele și sărituri pe roata din spate.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: 8 APRILIE 2016, concurenti direct in semifinale, romanii au talent VINERI, vineri 8 aprilie 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h