Românii de la Allview, premieră: smartphone cu un preţ de peste 2.000 de leiAllview, compania din Braşov, care a intrat în 2008 pe piaţa de telefoane şi tablete cu modele ieftine, țintește acum și o altă piața - cea a telefoanelor scumpe. 

Romanii de la Allview, premiera: smartphone cu un pret de peste 2.000 de lei
Românii de la Allview, premieră: smartphone cu un preţ de peste 2.000 de lei
Foto: yoda.ro

Compania bra­şoveană care a ajuns după şapte ani de la intrarea în businessul de telefoane mobile nu­mărul doi pe piaţa locală după numărul de unităţi vândute, a prezentat ieri în Bucureşti primul său smartphone cu un preţ de peste 2.000 de lei.

Astfel, potrivit zf.ro, acest lucru arată o schimbare de strategie în cadrul companiei: atacarea unui eşalon superior din piaţă, unde se regăsesc nume mari precum LG, Huawei sau HTC.

Ce caracteristici are telefonul

Telefonul prezentat marți, X2 Soul Xtreme, este un smartphone cu software Google Android şi caracteristici tehnice care îi permit să se revendice în clasa medie a smartphone-urilor - are un preţ de 2.200 de lei.

Compania din Brașov face astfel un salt remarcabil, ajungând să aibă în ofertă şi telefoane cu 200 de lei, şi unul cu 2.200 de lei, un ecart de neimaginat chiar şi acum doi ani, dar şi în primii ani în acest business, când compania vindea circa 15.000 – 20.000 de mobile pe an, admite Lucian Peticilă, general manager şi acţionar majoritar, mai arată sursa citată. 

Etichete: allview, brasov, smartphone, smartphone-uri Romania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE