Românii nu mai au nevoie de viză pentru a călători în JaponiaCetățenii români pot călători în Japonia fără viză, dacă vizita lor este de maxim 90 de zile, anunță Ambasada Japoniei. Măsura este valabilă până la finalul anului 2018, iar de la 1 ianuarie 2016 inclusiv posesorii de pașapoarte temporare.

Romanii nu mai au nevoie de viza pentru a calatori in Japonia
Românii nu mai au nevoie de viză pentru a călători în Japonia

"Ambasada Japoniei în România dorește să aducă la cunoștință că Guvernul Japoniei, în scopul facilitării călătoriilor și a relațiilor culturale și comerciale dintre Japonia și România, a decis să extindă până la 31 decembrie 2018 (inclusiv) implementarea următoarelor măsuri privind regimul vizelor pentru cetățenii români care doresc să intre pe teritoriul Japoniei, luate de la 1 septembrie 2009 până la 31 decembrie 2015", se arată în comunicat, citat de Agerpres.

Condițiile acestea nu se aplică și cetățenilor români care doresc să intre pe teritoriul Japoniei cu intenția de a căuta un loc de muncă sau de a exercita o profesie sau alte activități (inclusiv în domeniul artistic și sportiv, contra unei remunerații).

De asemenea, Ambasada Japoniei în România anunță că posesorii de pașapoarte temporare vor fi de asemenea incluși în acest program, începând cu data de 1 ianuarie 2016.

Etichete: Ambasada Japoniei, japonia, viză

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE