Romano ButiQ, Electric Fence, Balkan Commando @ Sa fie balci!balci_fabrica_club
balci_fabrica_club

Intre 12 si 13 mai, la Clubul Fabrica vei gasi tot ce trebuie pentru o sarbatoare romani in toata regula! Sa fie Balci gazduieste o expozitie cu vanzare de obiecte mestesugaresti din toate timpurile, ateliere de ucenicie, sesiuni de percutie mestesugareasca, ateliere de pictura, mancare traditionala romani, muzica si buna dispozitie!

Pe 12 mai, de la 21:30, Romano ButiQ, Electric Fence si Balkan Commando (DJ Vasile & DJ Rolf) iti vor incanta auzul si te vor face sa batatoresti pamantul sub picioare de atata dans.

Cu exceptia concertelor, totul va avea loc in aer liber, la soare si la umbra, asa ca vino - avem noi grija sa te inveselim!

Balciul e nepretuit, asa ca intrarea va fi libera!

Acest eveniment este organizat de Asociatia Romano ButiQ, cu sprijinul Open Society Foundations.

Asociatia Romano ButiQ s-a infiintat din nevoia de a prezenta realist comunitatea roma si de a crea spatiul in care oamenii sa descopere experimental valoarea pe care acestia o aduc in societate, dincolo de stereotipul negativ sau de paradigma de victima. Obiectivul Asociatiei este acela de a promova si dezvolta mostenirea culturala şi artistica a comunitatilor vulnerabile, in special a comunitatii romilor din România.

Balkan Commando vor face trecerea de la muzica de club la folclor intr-un mod subtil si dinamic, printr-un set divers si bine documentat: drum&bass, dubstep, electro, asezonat cu muzica tiganeasca de la noi si din vecini.

Etichete: club fabrica, concert, electric fence, romano butiq

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE