Românul care transporta imigranți în Austria, condamnat la închisoareJustiția austriacă a fost extrem de rapidă în cazul românului care transporta ilegal  imigranți. 

MARȘUL IMIGRANȚILOR: 1000 de persoane au plecat, pe jos, din Ungaria in Austria
MARȘUL IMIGRANȚILOR: 1000 de persoane au plecat, pe jos, din Ungaria în Austria
Foto: realitatea.net

Trei ani de închisoare a primit românul care a fost prins în Austria, în timp ce transporta într-un autobuz 42 de imigranţi, potrivit B1 TV. În luna iunie, bărbatul a fost prins de poliţişti la un control, în apropiere de Viena. Poliţiştii au descoperit în maşina pe care o conducea românul nu mai puţin de 42 de persoane, câte şapte pe metru pătrat, la o temperatură de peste 30 de grade. 

Şoferul roman care transporta 42 de migranti inghesuiti in intr-un microbuz de sase metri patrati a fost condamnat in Austria la trei ani de inchisoare cu executare pentru "trafic de persoane in conditii deosebit de dure", scrie AFP.

Barbatul de 37 de ani a fost prins la un control in iulie, in apropiere de Viena. Politistii au descoperit la bordul masini sale nu mai putin de 42 de persoane, cate sapte pe metru patrat, la o temperatura care atingea 30 de grade.

Ancheta a stabilit ca migrantii - afgani, sirieni si irakieni - au fost imbarcati in Ungaria, iar şoferul mergea in aceste conditii de sapte ore, fara pauza.

Romanul a sustinut in fata tribunalului ca i s-au promis 1.500 de euro pentru cursă si ca nu stia exact cate persoane erau in masina.

Aerisirea masinii era suficienta dar cu "42 de persoane inghesuite in sapte metri patrati, nu iti trebuie prea multa imaginatie pentru a-ti imagina conditiile", a aratat judecatoarea care a condus sedinta.

Etichete: Austria, închisoare, migranti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE