ROMATSA, câștig în instanță în procesul cu frații MiculaContestaţia depusă de ROMATSA împotriva executării silite instituite de fraţii Ioan şi Viorel Micula a fost admisă la Tribunalul de Primă Instanţă din Bruxelles.

ROMATSA, castig in instanta in procesul cu fratii Micula
ROMATSA, câștig în instanță în procesul cu frații Micula
Foto: ziuaconstanta.ro

"Hotărârea pronunţată luni, 25 ianuarie a.c. are caracter executoriu şi stipulează ridicarea sechestrului în cel mai scurt timp (cinci zile), precum şi sumele care vor fi plătite ca daune morale, de către Viorel Micula, statului român şi ROMATSA.

Considerăm că evitarea intrării în incapacitate de plată a regiei reprezintă un mare beneficiu pentru poporul român, având în vedere rolul vital al controlorilor de trafic aerian în asigurarea vieţii şi securităţii cetăţenilor români.

Totodată, Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României este onorată să aibe alături Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR), din cadrul ROMATSA, rolul celor reprezentaţi de Sindicat fiind vital în viaţa de zi cu zi a cetăţenilor români. Domnul Gabriel Tudorache, Preşedintele Sindicatului, va ocupa funcţia de vicepreşedinte al CNMR la nivel naţional pentru probleme specifice domeniului de activitate al ATSR", au transmis reprezentanții Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României în textul comunicatului.

sursa: REALITATEA.NET

Etichete: micula, ROMATSA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE