Romgaz a semnat un contract de furnizare gazelor cu ELCEN București, în valoare de 141,7 mil. leiRomgaz a încheiat un contract în valoare de 141,7 milioane de lei pentru livrarea de gaze naturale către ELCEN Bucureşti.

Romgaz a semnat un contract de furnizare gazelor cu ELCEN Bucuresti, in valoare de 141,7 mil. lei
Romgaz a semnat un contract de furnizare gazelor cu ELCEN București, în valoare de 141,7 mil. lei
Foto: investenergy.ro

Romgaz a semnat un act adiţional în 29 ianuarie 2015, pentru livrarea de gaze în perioada 1 februarie — 29 februarie 2016 către producătorul de energie termică din Capitală, informează adevărul.ro.

Alte două contracte au fost semnate cu Electrocentrale Galaţi, unul fiind în valoare de 7,9 milioane de lei, iar celălalt de 614.839 lei. În fine, un contract de 4,3 milioane de lei a fost semnat cu Electrocentrale Oradea.

Romgaz a anunţat la finele săptămânii trecute că a prelungit contractul pentru livrarea gazelor naturale către Electrocentrale Bucureşti (ELCEN) pentru perioada 1 — 29 februarie 2016, prin semnarea unui act adiţional în aceleaşi condiţii contractuale.

 De asemenea, Consiliul de Administraţie al Romgaz a aprobat încheierea unei convenţii de eşalonare pentru o parte din datoria înregistrată de ELCEN, „concomitent cu încheierea unui contract de ipotecă imobiliară de rang I pentru imobilele propuse de societatea Electrocentrale Bucureşti SA în luna decembrie 2015". „Valoarea sumei pentru care se va încheia eşalonarea va fi determinată de valoarea imobilelor asupra cărora se poate înscrie ipoteca de rangul I", potrivit unui comunicat transmis săptămâna trecută bursei. 

Etichete: contract, ELCEN, romgaz

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE