Rompetrol a contestat sechestrul impus de DIICOTRompetrol a contestat la Tribunalul Constanţa sechestrul instituit de DIICOT asupra bunurilor deținute de companie.

Rompetrol a contestat sechestrul impus de DIICOT
Rompetrol a contestat sechestrul impus de DIICOT
Foto: focus-energetic.ro

Conform portalului instanţelor de judecată, Rompetrol Rafinare a avut termen luni pentru dosarul prin care a contestat măsura asiguratorie, însă Instanţa a amânat cauza şi a stabilit un nou termen de judecată, în data de 25 mai, 'pentru ataşarea dosarului de urmărire penală şi pentru a oferi petenţilor posibilitatea pregătirii apărării cu privire la excepţiile invocate', informează economica.net.

Procurorii DIICOT au pus la începutul săptămânii trecute sechestru pe rafinăria Petromidia, în cadrul unui dosar penal care vizează modul în care a fost privatizată rafinăria. Acest dosar este disjuns din dosarul Rompetrol, în care a fost judecat şi omul de afaceri Dinu Patriciu.

Sechestrul asigurător a fost instituit asupra bunurilor mobile şi imobile ale KazMunayGas International NV, SC Oilfield Exploration Business Solutions SA şi SC Rompetrol Rafinare SA, în vederea recuperării sumelor de 1.724.168.825 lei, 290.786.616 dolari şi 34.941.924 de euro.

Etichete: diicot, rompetrol, sechestru

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h