Rompetrol va furniza motorină de 50 de milioane de euro pentru autobuzele RATBRompetrol a câştigat licitaţia pentru achiziţionarea a 50.000 de tone de motorină şi 41 de tone de benzină. La licitaţie a participat şi compania MOL. Livrările se întind pe o perioadă de doi ani şi vor asigura plinul autobuzelor din parcul auto al RATB.

Rompetrol va furniza motorina de 50 de milioane de euro pentru autobuzele RATB
Rompetrol va furniza motorină de 50 de milioane de euro pentru autobuzele RATB
Foto: ratb.ro

Rompetrol Downstream a câştigat un contract de 205 milioane de lei(46 de milioane de euro) pentru livrarea de carburanţi pentru autovehiculele din parcul RATB, potrivit unui anunţ de pe SEAP. Compania va livra către Regie, timp de doi ani, 49.000 de tone de motorină EURO 5 şi 40,8 tone de benzină fără plumb, informează economica.net.

Oferta kazahilor a fost declarată câştigătoare în septembrie, însă abia vineri, 10 octombrie, Rompetrol a fost declarată câştigătoare, după trecerea perioadei în care se puteau depune contestaţie, lucru care, de altfel, nu s-a întâmplat. Contractul se va semna în perioada imediat următoare.

Rompetrol este un furnizor pe termen lung al RATB. Compania livrează carburanţi către autobuzele care circulă prin Bucureşti încă din 2011, în cadrul unui contract care se termină în 25 octombrie 2015.

Parcul de vehicule RATB numără 297 troleibuze, 488 tramvaie şi 1.147 autobuze. Cele mai multe autobuze sunt Mercedes Citaro, Rocar U 412 şi DAF SB 220.

Etichete: motorină, RATB, rompetrol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE