Romtelecom a angajat o firmă de consultanţă ca să-i evalueze averea imobiliarăRomtelecom a desemnat firma de consultanţă şi audit KPMG să îi evalueze portofoliul imobiliar din întreaga ţară, format din terenuri, clădiri şi spaţii comerciale cu o suprafaţă de aproape două milioane de metri pătraţi.

Romtelecom a angajat o firma de consultanta ca sa-i evalueze averea imobiliara
Romtelecom a angajat o firmă de consultanţă ca să-i evalueze averea imobiliară
Foto: realitatea.net

Romtelecom, unul dintre cei mai mari operatori de comunicaţii de pe piaţă, controlat indirect de grupul Deutsche Telekom, a desemnat firma de consultanţă şi audit KPMG să îi evalueze portofoliul imobiliar din întreaga ţară, format din terenuri, clădiri şi spaţii comerciale cu o suprafaţă de aproape două milioane de metri pătraţi.

Compania, în cadrul căreia statul român mai are 46% din acţiuni pe care intenţionează să le vândă, a organizat - potrivit datelor ZF - o licitaţie destul de restrânsă pentru selectarea unui consultant care să evalueze şi să găsească cea mai bună utilizare pentru sutele de proprietăţi moştenite din vechea reţea a Romtelecom - care se află atât în Bucureşti, cât şi în localităţi mai mici.

În prezent, potrivit estimărilor ZF, Romte­lecom se află printre cei mai mari cinci proprietari de active imobiliare din România.

Etichete: clădiri, consultanţă, imobiliar, KPMG, Romtelecom, spaţii comerciale, terenuri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE