Rosal-ul lui Prigoană şi-a dublat profitul şi se ia la trântă cu RomexpoHonorius Prigoana i-a redus Adrianei Bahmuteanu salariul cu 60%
Honorius Prigoană i-a redus Adrianei Bahmuteanu salariul cu 60%

Rosal Group, firma de salubritate deţinută de Honorius Prigoană, fiului deputatului PDL, Silviu Prigoană a raportat anul trecut un profit net de peste 13 milioane de lei (aproximativ 3 milioane de euro la cursul mediu BNR din 2011), faţă de peste 5,2 milioane de lei (aproximativ 1,2 milioane de euro la cursul mediu al BNR din 2010). Compania va acorda celor trei acţionari (Honorius Prigoană, Dumitru Mihalache şi Gheorghe Minea) dividende în valoare totală de 8 milioane de lei, o mare parte de bani urmând a fi constituită ca rezervă. De asemenea, 2 milioane de lei figurează ca profit nerepartizat, potrivit unui anunţ în Monitorul Oficial, scrie economica.net.

Citeşte şi Inventatorul Prigoană câştigă de la Rosal mai bine decât afaceristul. CE A INVENTAT PRIGOANĂ

Potrivit deciziei din Adunarea Generală a Acţionarilor, Rosal Group va intra în acţionariatul nou înfiinţatei societăţi Exporom Trading Internaţional, care operează complexul expoziţional internaţional Exporom, ce va fi lansat în toamna acestui an. Rosal va deţine 99,9% din acţiuni.

Exporom este situat în Pantelimon, la intersecţia DN3 cu Șoseua de Centură şi dispune de o suprafaţă de peste 50.000 mp, din care un pavilion expoziţional de 12.000 mp, o sală multifuncţională de 1000 mp, 3 săli de conferinţe modulare, un ansamblu de protocol destinat evenimentelor corporate, zona de parcare cu o capacitate de 1000 de locuri, un hotel de trei stele cu o capacitate de cazare de 100 de camere şi restaurant.

Actualul centru expoziţional al Bucureştiului, Romexpo, a intrat în insolvenţă:

Etichete: prigoana, rosal, silviu

0/0 COMENTARII
magiun
13 Jun 17:46
+0
VOTURI
-0

basistilor, pai nici voiculescu nu e actionar la antene :))

ana
13 Jun 13:33
+0
VOTURI
-0

Nu inteleg de ce atata zarva cu privire la aceasta firma?!?!Prigoana a spus in numerose ocazii ca nu mai este actionar,de ce va tot legati de acest subiect?

melania
13 Jun 12:58
+0
VOTURI
-0

Prigoana nu mai are firma asta. Nu mai inteleg nimic,a spus omul de atatea ori ca a renuntat de aceasta firma . Nu inteleg de ce insista pe acest subiect!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE