Rovana Plumb, despre ce se va întâmpla cu Roşia Montană în 2014Ministrul Mediului, Rovana Plumb, le-a spus, vineri, parlamentarilor din Comisia de buget-finanţe, că poziţia ministerului privind Roşia Montană şi paşii care urmează să fie făcuţi vor fi stabiliţi "după ce va vedea rezultatul în Parlamentul României".

Rovana Plumb: pozitia ministerului privind Rosia Montana si pasii care urmeaza sa fie facuti vor fi stabiliti "dupa ce va vedea rezultatul in Parlamentul Romaniei
Rovana Plumb: poziţia ministerului privind Roşia Montană şi paşii care urmează să fie făcuţi vor fi stabiliţi "după ce va vedea rezultatul în Parlamentul României

Parlamentarii PDL şi ai UDMR i-au cerut ministrului Rovana Plumb, în timpul dezbaterilor privind bugetul ministerului pe anul viitor, să precizeze poziţia sa faţă de Roşia Montană. "În ceea ce priveşte Roşia Montană, am spus-o şi o repet: Ministerul Mediului a avut rolul de a solicita şi de a impune standarde de mediu în proiect. Poziţia noastră şi paşii care urmează să fie făcuţi vor fi stabiliţi după ce vom vedea rezultatul în Parlamentul României", le-a răspuns parlamentarilor Rovana Plumb, potrivit realitatea.net.

Deputaţii şi senatorii din Comisiile de buget-finanţe au avizat bugetul Ministerului Mediului pentru anul 2014, toate cele 71 de amendamente propuse de opoziţie fiind respinse. Rovana Plumb a declarat că pentru 2014 Ministerul Mediului are un buget cu 15,59% mai mare decât 2013, în sumă de 2.684.607 lei.

În timpul dezbaterilor, Rovana Plumb a vorbit şi despre programul Rabla, arătând că până la 20 decembrie se închide acest program pe anul 2013. "Am dat o prelungire ca urmare a numeroaselor solicitări ale cetăţenilor, până pe 20 decembrie 2013, pentru a consuma aceste tichete, deciziile pe Programul Rabla aferente anului 2014 se vor lua la sfârşitul lunii ianuarie 2014, după ce se va face o evaluare", a mai spus Rovana Plumb.

Etichete: ministrul mediului, Rabla, rosia montana, Rovana Plumb

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE