Rovana Plumb și-a parcat ILEGAL mașina înmatriculată în BulgariaSăptămâna trecută o fotografie cu un un Audi Q7 inmatriculat in Bulgaria a devenit virală. Mașina îi aparține fostului ministru al mediului, Rovana Plumb.

Rovana Plumb si-a parcat ILEGAL masina inmatriculata in Bulgaria
Rovana Plumb și-a parcat ILEGAL mașina înmatriculată în Bulgaria
Foto: 4tunning.ro

Rovana Plumb este cea care a introdus Timbrul de Mediu, adică ultima formă a taxei auto, dar și-a înmatriculat propria mașină în Bulgaria pentru a evita plata acestei taxe. O fotografie recentă arată ca ministrul și-a parcat mașina ilegal, cu roțile blocate, în parcarea unui mall, informează realitatea.net.

Saptamana trecuta va aratam o poza care spune tot: un politician plin de bani, care detine noua automobile de lux, unul inscris pe Bulgaria. E vorba de un BMW M6 Coupe care chiar are si numarul RPB, de la numele posesorului de drept, Rovana Plumb, si un Audi Q7 4.2 benzina la volanul caruia a fost suprinsa doamna ministru de nenumarate ori.

Chiar ea spunea anul trecut ca masina o va inmatricula in Romania, asa cum este normal, ea fiind prima care trebuie sa respecte legea.

Rovana Plumb și-a înscris masina in Bulgaria ca sa nu plateasca impozit si taxa de inmatriculare. Iar acum mașina fostului ministru a fost surprinsă într-o fotografie din parcarea unui Mall

În aceste poze, se vede că dna Plumb și-a parcat automobilul pe contrasens, pe interzis, exact pe o banda de intrare in parcare.

Etichete: ilegal, parcare Mall, Rovana Plumb

0/1 COMENTARII
Razvan
27 oct 16:04
+0
VOTURI
-0
Nu credeti ca titul, si de fapt cam tot articolul este plin de erori? Va pierdeti credibilitatea cand informatiile din text si poza nu se probeaza reciproc. Da, domnul ministru sfideaza, dar masina nu este cea inmatriculata cu numere de Bg. Mai bine adaugati si poza din lateral in care se vad rotile blocate si schimbati putin textul astfel incat acesta sa reflecte realitatea. In forma actuala, se pierde din efectul informatiei datorita neconcordantei dintre poza si informatii. O zi buna!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE