CNADNR: Defecţiunile apărute la sistemul electronic de emitere a rovinietei au fost remediate UPDATEDefecţiunile apărute sâmbătă dimineaţă la sistemul informatic de emitere, gestiune şi monitorizare a rovinietei au fost remediate, acesta funcţionând în condiţii optime, anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania informeaza participantii la trafic ca astazi, 18.06.2016, in urma unor defectiuni tehnice survenite la sistemul informatic de emitere, gestiune si monitorizare a rovinietei, achizitionarea
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează participanţii la trafic că astăzi, 18.06.2016, în urma unor defecțiuni tehnice survenite la sistemul informatic de emitere, gestiune și monitorizare a rovinietei, achiziționarea
Foto: tion.ro

De asemenea, şi plata taxei de trecere la podurile de peste Dunăre se poate face prin utilizarea sistemului (inclusiv SMS).

Într-un comunicat transmis sâmbătă seară, CNADNR le recomandă şoferilor care la această oră se află în trafic ca până la orele 24.00 să îşi achiziţioneze rovinieta şi/sau peajul necesare călătoriilor pe autostrăzile şi drumurile naţionale din România, scrie news.ro

Sistemul informatic de achiziţionare a rovinietei şi de plată a taxei de pod s-a blocat, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 04.00, din cauza unei defecţiuni. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România preciza că în perioada în care sistemul nu funcţionează nu vor fi emise procese-verbale de constatare a contravenţiei pentru cei surprinşi în trafic fără rovinietă/peaj.

Aceleaşi probleme au fost înregistrate şi de Paşte, când sistemul electronic de plată a rovinietei s-a blocat, din cauza unor defecţiuni la server, şi a fost repus în funcţiune a doua zi.

În acest weekend, mulţi români pleacă pe litoral sau în staţiunile de la munte, profitând de faptul că şi luni este zi nelucrătoare, cu ocazia sărbătorilor de Rusalii.

"Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează participanţii la trafic că astăzi, 18.06.2016, în urma unor defecțiuni tehnice survenite la sistemul informatic de emitere, gestiune și monitorizare a rovinietei, achiziționarea acesteia, precum și plata taxei de trecere la podurile Dunărene (peaj), prin intermediul sistemului, sunt oprite. Menționăm că pe perioada în care sistemul nu funcționează, nu vor fi emise procese verbale de constatare a contravenției pentru cei surprinși în trafic fără rovinietă/peaj.", a anunţat CNADNR.

Etichete: plata rovinieta, rovinietă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE